Training Coachingsvaardigheden: Ontdek de coach in jou

Training Coachingsvaardigheden: Ontdek de coach in jou

Heb je altijd al willen ontdekken hoe coachingsvaardigheden jou kunnen helpen in zowel je carrière als in je persoonlijke ontwikkeling? Onlangs hadden we het genoegen om met Dennis Mooiweer in gesprek te gaan over zijn ervaringen met de opleiding coachingsvaardigheden. Lees in de blog meer over de opleiding, waarom Dennis deze opleiding heeft gekozen en wat hij er aan heeft gehad. ( 5 min)

 

Even voorstellen: Dennis Mooiweer

Dennis Mooiweer: Mijn naam is Dennis Mooiweer, 48 jaar oud en ik ben werkzaam bij Odido (voorheen T-Mobile). Naast mijn werk geniet ik van activiteiten zoals hardlopen en fietsen. Het lezen van boeken over ambitie en ontwikkeling is een passie van mij, zowel voor mijn professionele als persoonlijke groei; ik ben altijd geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling.

 

Waarom koos Dennis voor de opleiding coachingsvaardigheden?

 

In het verleden bekleedde Dennis diverse posities, waaronder ook Team Manager. Hierbij ontdekte dat de menselijke aspecten van het leiderschap hem natuurlijk afgingen. Hij haalt er veel plezier uit  om met mensen samen te werken en iets voor hen te betekenen. Echter, hij zocht naar de juiste tools om dit actiever in te zetten. Dit leidde tot zijn inschrijving voor de opleiding coachingsvaardigheden.

 

Waar gaat de opleiding coachingsvaardigheden voor Dennis over?

 

Dennis zag in de opleiding een kans om nog betekenisvollere gesprekken te voeren en om anderen te helpen in hun groei. Zijn doel is om mensen te begeleiden, hun ambities te ontdekken en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling. De opleiding heeft Dennis waardevolle inzichten en praktische tools gegeven, niet alleen voor zijn vak, maar ook voor zijn persoonlijke groei.

 

Het meest waardevolle aspect van de opleiding

 

Een van de meest waardevolle oefeningen in de opleiding was het analyseren van het levenspad, waarbij zowel positieve als minder positieve keuzes in kaart werden gebracht. Dit bracht Dennis een diepgaand begrip van zijn eigen ontwikkeling, waardoor hij tijdens coachingsgesprekken nu beter kan onderscheiden welke gedachten en gevoelens van hemzelf en welke van anderen zijn.

 

Groeien en veranderen dankzij de opleiding

 

Dankzij de opleiding is Dennis zich bewuster geworden van zijn interesse in mensen en coaching. Dit heeft hem geholpen om heldere doelen te formuleren en betere keuzes te maken. Hierdoor haalt hij nog meer voldoening uit zijn werk en heeft hij de stap durven zetten om één dag per week als loopbaancoach aan de slag te gaan.

 

Waarom deze opleiding een aanrader is

Dennis zou deze opleiding aanraden aan iedereen die graag meer diepgang en betekenis uit zijn of haar gesprekken wil halen om anderen verder te helpen. De training is laagdrempelig en biedt uitstekende tools om op een effectieve manier gesprekken te voeren en mensen te begeleiden in hun ontwikkeling.

 

Wil jij, net als Dennis, ontdekken hoe coachingsvaardigheden jouw carrière en jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen versterken? Overweeg dan om je in te schrijven voor de opleiding coachingsvaardigheden. Het is een unieke kans om anderen te leren begeleiden op hun reis naar succes en om zelf ook te groeien.

 

Business Development / Trainer / Coach