Bart Verbunt

Bart Verbunt
Bart Verbunt

Trainer / Coach

Bart Verbunt: “Een mooier mens maakt de wereld een mooiere plek.”

 

Waar sta ik voor

Ik wil graag de wereld verbeteren. Op mijn manier. Door hem steeds een beetje leuker, makkelijker en mooier te maken voor anderen. Door mensen te leren hoe je dat zelf kunt. Ik train, ik coach, ik geloof in mensen. Een mooi mens maakt de wereld namelijk een betere plek. Op zijn manier. Maakt een bedrijf beter… Maakt een gezin beter… Ik zie het als steentjes gooien in een vijver en rimpels creëren waarvan we nu nog niet weten hoe ver ze komen.
Ik gebruik hierbij NLP, mBIT, mijn hart, mijn verstand en mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen, en vooral veel humor en enthousiasme.

 

Professionele achtergrond

Mijn carrière kenmerkt zich door de centrale rol van de ander hierin. Ik ben een sociaal dier uit een sociaal nest. Begonnen als Maatschappelijk werker binnen de jeugdhulpverlening groeide ik door van begeleider van jongeren en gezinnen naar begeleider van begeleiders in de rol van trainer en coach. De stap naar zelfstandig ondernemer was daarna een logische. Het werken met gedreven professionals en teams die beseffen dat beter worden in je vak ook inhoudt dat je je verdiept in hoe je beter wordt als mens, dat vind ik gaaf. De energie die gaat stromen wanneer jij weer iets nieuws leert over jezelf, hoe je de dingen doet en geïnspireerd raakt om het nog beter te doen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Dat, en steeds mezelf weer verbeteren in wat ik doe en bij te blijven leren. Daarom geniet ik ook zo van de vrijheid die ondernemerschap mij brengt. Zo ben ik inmiddels alweer jaren doorgegroeid als NLP trainer en hou ik me graag bezig met hoofd, hart en buik verbinden in de mBIT trainingen.

 

Naast JBBX

Ik woon in Rotterdam met mijn vrouw Renee en 2 dochters, ben graag buiten en in beweging in de vorm van sport of iets ondernemen met mijn gezin. Je kunt me altijd wakker maken voor gele m&m’s, maar liever niet te vaak achter elkaar. Ik lees graag, voornamelijk om bij te leren en weer te gebruiken in training of eigen onderneming.

 

Contact met Bart Verbunt

E: bart@jbbx.nl
LinkedIn