Ingrid Smit

Ingrid Smit
Ingrid Smit

Team Facilitator / Trainer / Coach

Ingrid Smit: “Ik verspreid graag vonken van inzicht en inspiratie…”

 

Waar sta ik voor

Het is mijn ideaal dat mensen, teams en organisaties meer vanuit echtheid en verbinding kunnen leven, werken en samenwerken. Daarbij houd ik ervan om vragen, uitdagingen of gedragingen die ingewikkeld lijken, simpel te maken. Het gaat mij erom dat energie kan stromen, dat er plezier, succes, resultaat en flow is.

Met andere woorden: ik ben een pragmatische idealist. Ik houd van resultaat en het antwoord op de vraag: hoe doe ik dat dan? Ik geniet er elke dag weer van om vonken van inzicht en inspiratie te verspreiden en om anderen te steunen het beste uit zichzelf te halen.

 

Professionele achtergrond

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd en jarenlang in de vastgoedsector gewerkt, totdat ik erachter kwam dat ik communicatie, motivatie en gedrag veel interessanter vond dan stenen en financiƫle resultaten. Daarom heb ik jaren geleden mijn professionele leven omgegooid en werk ik sinds 2007 als NLP-trainer en coach. Ik ben daar nog steeds erg blij mee, omdat ik elke dag mag werken vanuit mijn hart en met passie voor de mens en het leven.

 

Naast JBBX

Ik woon in Huizen met mijn dochter en mijn zoon, mijn hond en mijn kat. Ik houd niet zo van huishoudelijke klusjes, maar wel van lange wandelingen in het bos en over de heide, van lange gesprekken met vrienden, van lekker koken en eten, van live muziek, yoga en hardlopen.

 

Contact met Ingrid Smit

E: ingrid@jbbx.nl
LinkedIn