Willy van den Brand

Willy van den Brand
Willy van den Brand

Team Facilitator / Trainer / Coach

 

Waar sta ik voor

Al jarenlang hou ik me bezig met de vraag “wie ben ik werkelijk?” en vanuit deze levenshouding inspireer ik leiders om te reflecteren op zichzelf en zich te verbinden met hun authentieke kern. Van daaruit is het mogelijk om stabiliteit en rust te creëren en het volledige potentieel van zichzelf, medewerkers en organisatie te benutten.

 

Professionele achtergrond

Na mijn studie aan de kunstacademie kwam ik er al gauw achter dat het beroep als kunstenaar te eenzaam voor me was en besloot het tekenen als hobby te houden. Mijn toenmalige geliefde was aan het werk als trainer in organisaties en door zijn verhalen raakte ik dermate geïnspireerd dat ik besloot me om te scholen. Samen startten we een bedrijf  waarmee we ons bijna 20 jaar richtten op organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Ik was verantwoordelijk voor de interne organisatie en gaf leiding aan een 30-tal professionals die aan het bedrijf verbonden waren. Al die jaren verzorgde ik zelf ook vele trainingen en coachingstrajecten.

Na een aantal jaren vol passie het bedrijf geleid te hebben, gaven we gehoor aan de innerlijke roep om het roer om te gooien en sloten we onze deuren. Onze wegen scheidden zich. Er volgde een tijd van innerlijke reflectie waarbij de vraag “wie ben ik werkelijk en hoe leef ik mijn leven volgens mijn eigen volledige potentieel?” centraal kwam te staan. Niet makkelijk, maar uiteindelijk heeft deze periode me geholpen mijn eigen kern te vinden en zet ik nu mijn hele wezen in om anderen, met name leiders, in hun groei te begeleiden.

 

Naast JBBX

In mijn privéleven laad ik me graag op door te kijken naar beeldende kunst, het zien van moderne dans uitgevoerd door gezelschappen van wereldklasse en door te wandelen in oude bossen. Koken is daarnaast een passie waarmee ik me letterlijk voed.

 

Contact met Willy van den Brand

LinkedIn