Ernst van Bokhorst

Ernst van Bokhorst
Ernst van Bokhorst

Team Facilitator / Trainer / Coach

Ernst van Bokhorst: “Ik ben er om ruimte te creëren voor persoonlijke groei.”

 

Waar sta ik voor

Eerlijkheid, gelijkheid en vertrouwen zijn de waarden waarmee ik werk met teams en individuen. Ik ben er om ruimte te creëren voor persoonlijke groei, hoe je anders kunt denken, voelen, reageren en omgaan met je omgeving. Ik heb zelf ook de uitdaging gehad, wat wil ik nu echt, hoe wil ik het en hoe ga ik het doen? Dit pad ben ik gegaan en dat neem ik mee in al mijn werk.

 

Professionele achtergrond

Na mijn studie Economie was de keuze vrij helder, ik wilde de bankwereld in. Financiën en de dynamiek van verschillende ondernemingen trokken me. Totaal heb ik er 22 jaar doorgebracht. Altijd in de zakelijke markt, van MKB naar het financieren van buy-outs en adviseren van complexe financieringssituaties. Ik werkte in Europa, New York, Hong Kong en Singapore. Vervolgens koos ik voor een uitdagende management rol met veel diversiteit. Diep van binnen was er al een beweging gaande en uiteindelijk begon ik de verbinding te verliezen met de hectiek en dynamiek van het bankiersbestaan. De menselijke dynamiek vond ik veel belangrijker; daar wilde ik me fulltime mee bezig houden. Er restte me niks anders dan begin 2018 m’n baan op te zeggen. Een hele klus, het avontuur aangaan zonder perfecte landingspek, ervaren wat er komt en me daar open voor stellen. En hier ben ik: trainer, team facilitator en coach en ik kijk er enorm naar uit om met jullie te werken.

 

Naast JBBX

Ik woon met mijn lieve vrouw Monique en onze zoon Stijn en dochter Lisa in Zeist. Ik hou van hardlopen, yoga, fitness, skiën, mediteren en hiking in de bergen. Het meest houd ik van dingen ondernemen met mijn gezin, de verbondenheid en blijdschap is daar het grootst.

 

Contact met Ernst van Bokhorst

E: ernst@jbbx.nl
LinkedIn