Jan Bart Brockhuis

Jan Bart Brockhuis
Jan Bart Brockhuis

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach

Jan Bart Brockhuis: “Door het opheffen van blokkades breng ik je in verbinding met eigen potentieel.”

 

Waar sta ik voor

Werken met teams en individuen zie ik als de kern van mijn werk. Ik creëer ruimte om een verbinding met mensen aan te gaan. Ik geloof in het potentieel van elk individu, elk team en elke organisatie. Daarom streef ik ernaar de verbinding te maken met dat potentieel door interne en externe blokkades op te heffen.

Mijn kracht om me echt te verbinden met mensen in combinatie met mijn focus op resultaat inspireert anderen tot het nemen van actie. Als leiders zich openstellen, zullen ze hun omgeving inspireren hetzelfde te doen. En zo komt echte transformatie tot stand!

 

Professionele achtergrond

Als klein jongetje droomde ik van een carrière bij de NASA. Ik koos echter voor de TU Eindhoven, technische bedrijfskunde voor de financiële zekerheid en pas later kwam de persoonlijke groei. Ik was jaren werkzaam als Marketing Manager bij Procter & Gamble en KPN, waar ik genoot van mijn succes, maar wel mijn eigen waarden soms opzij zette. Het omslagpunt kwam in 2004, toen ik zowel in werk als privé een lastig jaar had. Het was tijd om mezelf af te vragen wat ik werkelijk wilde.

Ik besloot authentiek te willen leven en voortaan mijn hart te volgen. Sinds 2007 ben ik ondernemer, trainer en coach in het raken van mensen. In werk en privé leef ik voluit, dat voelt voor mij het grootste succes. Met JBBX wil ik voor zoveel mogelijk mensen een verschil maken, doordat ze écht gaan leven vanuit hun potentieel.

 

Naast JBBX

Ik woon met mijn lieve vrouw Lena en drie kinderen vlakbij het strand in Den Haag. Ik houd van hardlopen, yoga, tochten maken in de bergen, zwemmen in zee en met mijn kinderen naar de sterren kijken.

 

Contact met Jan Bart Brockhuis

M: 06 517 845 57
E: mail@jbbx.nl
LinkedIn