Louise Busker

Louise Busker
Louise Busker

Team Facilitator / Trainer / Coach

Louise Busker: “Het is mijn passie om mee te reizen met mensen die op zoek zijn naar datgene wat hun hart sneller laat kloppen.”

 

Waar sta ik voor

Ik ben altijd op zoek naar wat ons verbindt. Het is mijn overtuiging dat openheid, insluiting en kwetsbaarheid de basis is van contact. Vanuit het contact ontstaat de veiligheid om te kunnen leren, ontwikkelen, het beste uit jezelf te halen en oude patronen te doorbreken. Het is mijn passie om mee te reizen met mensen die op zoek zijn naar datgene wat hun hart sneller laat kloppen. Ik laat ze weer contact leggen met hun potentieel, talenten en inspiratie, waardoor ze weer focus krijgen op wat goed is voor hen.

 

Professionele achtergrond

Ik ben vroeger werkzaam geweest in de hulpverlening. Daar bepaalden ‘de professionals’ wat goed was voor de ander. Ik vind het een verademing dat ik nu kan werken vanuit het idee dat elk mens zelf het beste weet wat goed voor hem of haar is – alleen weten ze dat soms nog even niet. Dus kijk ik, maak ik contact en stel ik vragen, vanuit verschillende methodieken zoals NLP, Systemisch Werken, Oplossingsgericht Werk en Transactionele Analyse.

 

Naast JBBX

Ik woon met mijn lief in Haarlem, dichtbij de duinen en het strand. Daar beweeg ik me voornamelijk door te fietsen. En ik hou ontzettend van koken en eten.

 

Contact met Louise Busker

E: louise@jbbx.nl
LinkedIn