Roland Breedveld

Roland Breedveld
Roland Breedveld

Business Development / Trainer / Coach

Roland Breedveld: “Humor is voor mij belangrijk, het helpt om de energie te laten stromen en om diepere gesprekken aan te gaan.”

 

Waar sta ik voor

Bedrijven, teams en mensen verder helpen in hun ontwikkeling, dat is wat ik het liefste doe. Ik ontwikkel trainingsprogramma’s en ik geef trainingen en persoonlijke coaching.
Ik geniet enorm van de dynamiek van een groep. Ik houd ervan om een sfeer te creëren van samen experimenteren waarbij iedereen zich durft te laten zien en dat we dan op zoek gaan naar waar het echt om gaat.
Ik accepteer iedereen zoals hij of zij is. Iedereen heeft een droom, een doel of een stip op de horizon die hij of zij wil bereiken; bij persoonlijke coaching gaan we samen ontdekken wat ervoor nodig is om daar te komen. Dat kan heel praktisch zijn of heel persoonlijk, net wat op dat moment nodig is.
Humor is voor mij belangrijk, het helpt om de energie te laten stromen en om diepere gesprekken aan te gaan.

 

Professionele achtergrond

Met mijn brede interesse heb ik destijds voor Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven gekozen. Psychologie, bouwkunde, wiskunde, sociologie: allemaal even leuk. Als manager heb ik zowel in corporates als in scale-ups mogen werken, in binnen- en buitenland. En of ik nu in Tilburg, Accra of Shanghai was, ik heb daar prachtige resultaten neergezet waarbij ik het meest heb genoten van de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen gaan stralen wanneer ze hun volle potentieel benutten. Te gek dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken.

 

Naast JBBX

Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Bussum. Ik klus graag in en om het huis en dat komt goed uit, want op onze boerderij is altijd wel iets te doen. In het weekend vind je mij bij voorkeur op een podium, als saxofonist speel ik in meerdere bands: jazzy met een pianist, groovy met een DJ of helemaal los met Trickplay.

 

Contact met Roland Breedveld

M: 06 466 165 73
E: roland@jbbx.nl
LinkedIn