Droom groot - en maak ruimte om er meer van te doen!

Over het strand lopend, dacht ik over waar ik mij op dit moment bevind, in mijn leven en werk. Want ik ben wel met heel veel bezig, maar is het ook de beweging die ik kies te maken? Neem jij daar ook weleens de tijd voor? En toen dacht ik aan een fantastisch model voor zelfreflectie en bewustzijnsgroei: waar sta ik nu echt? Want als ik dat weet, kan ik ook makkelijker die BEWEGING maken die me echt vooruit brengt. * In de tijd: ben ik met het verleden bezig of juist met de toekomst, of in het NU? * Hoe neem ik de wereld waar? Vanuit mijzelf, vanuit de ander of vanuit de Metapositie? * En op welk niveau in mijn neurologie, meer bijv. ‘doen’ of meer in het ‘zijn’? Dit is een 3D-grid, het lijkt wel een flatgebouw. Het Verenigd Veld van Robert Dilts.  Voor mij persoonlijk betekent dit: meer de lead nemen in waar ik aandacht aan besteed. Niet alles wat er langskomt past bij wat ik wil creëren. En soms ben ik zo met de toekomst bezig dat ik vergeet hoe ik me NU voel. Dus meer vanuit IK en meer vanuit NU, dat zou me helpen. Een ’topmodel’ uit de NLP Master. Kijk voor startdata op de website!