NLP Business & Leiderschap Master Practitioner | 12-daagse opleiding

Vergroot het leiderschap in jezelf

Opleiding NLP Business & Leiderschap Master PractitionerEen intensieve NLP Master Practitioner opleiding voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context.

 • Verdieping en integratie van de NLP-structuren zodat toepassing nog makkelijker wordt.
 • Een verdieping van je coachvaardigheden voor collega’s en medewerkers.
 • ‘Presence’ en presentatieskills: vertel je verhaal in verbinding met jezelf, de ander én uitstraling.

Over de opleiding NLP Business & Leiderschap Master Practitioner

Waarom deze opleiding

Heb je de NLP Business & Leiderschap Practitioner (of een soortgelijke NLP Practitioner opleiding bij een ander instituut) gevolgd en wil je meer? Ben je klaar voor verdieping en nog meer helderheid over waarom je doet wat je doet? Dan is deze 12-daagse NLP Business en Leiderschap Master Practitioner een mooi vervolg!

Waar het bij de Practitioner gaat om je eigen proces, richt de Masteropleiding zich op om hoe je als leider in de zakelijke omgeving mensen begeleidt in hun ontwikkelingstraject. Het gaat over coaching en persoonlijke impact, met een duidelijke WHY. Je wordt nog vaardiger in de toepassing van de diverse NLP-structuren en leert ook de verbinding te leggen naar de ander.

 

Wat kun je verwachten

Tijdens deze 12-daagse opleiding gaan we de diepte in, een stap verder dan de NLP Business & Leiderschap Practitioner.

De focus ligt meer op (onbewuste) waarden, identiteit en het hebben van impact op de wereld om je heen. Je leert de fijne kneepjes over coaching aan de hand van het NLP-coachmodel. De diepere duik in het onderwerp Taal helpt je om je coaching skills te ontwikkelen. En leer hoe jouw (natuurlijke) voorkeuren over hoe je de wereld waarneemt en hoe je met bepaalde zaken omgaat. Dat alles steeds ook vanuit het perspectief van jouw businesscontext. Je krijgt praktische handvatten om nog lekkerder in je vel te zitten, ook op je werk, en jouw volledige potentieel te benutten. Door te trainen in een gelijkgestemde, kleine groep, leer je ook van de ervaringen van je mede-deelnemers. Heel win-win!

 

Wat levert deze opleiding je op

In de NLP Master Practitioner verdiep en integreer je NLP-structuren zodat toepassing in jouw werk nog makkelijker wordt. Je komt los van beperkende strategieën en patronen, om daadwerkelijk de stap te zetten die voor jou het verschil maakt.

Je wordt nog vaardiger in de toepassing van de diverse NLP-structuren en leert ook de verbinding te leggen naar de ander. Dat maakt je een betere manager met een duidelijke missie. Je leert hoe je deze missie overtuigend brengt en hoe je mensen ‘meekrijgt’ in jouw richting. Jouw communicatie krijgt meer impact en je gaat je team optimaal motiveren voor het beste resultaat.

Daarnaast train je je coachvaardigheden voor collega’s en medewerkers. Je ontwikkelt je presentatieskills en leert je argumenten authentiek en overtuigend te brengen. Zo krijgt je communicatie meer impact en kun je echt de verbinding aangaan met je klanten of collega’s. Je leert doelgericht en authentiek handelen, in lijn met je missie. En dat geeft bergen energie!

 

Voor wie is deze opleiding

Heb je de NLP Business & Leiderschap Practitioner (of een soortgelijke Practitioner NLP-opleiding bij een ander instituut) gevolgd en wil je meer? Ben je klaar voor verdieping en nog meer helderheid over waarom je doet wat je doet? Dan is deze 12-daagse NLP Business & Leiderschap Master Practitioner een mooi vervolg.

Het niveau van deze opleiding is HBO+. We nodigen iedereen uit om aan deze training deel te nemen, er is geen aanvangsniveau vereist.

Data

 • 9 september 2024
 • 9 – 11 september | 4 – 6 november | 16 – 18 december 2024 | 10 – 12 februari 2025

Praktische zaken

 • Duur
 • 12 dagen

 • Locatie
 • JBBX
  Laan van Meerdervoort 187, Den Haag

 • Tijden
 • De training is op werkdagen van 9:30 tot ca. 17:30 uur.

 • Investering
 • Catalogusprijs: € 3.990,- (excl. BTW).
  ZZP’ers (excl. BTW) en Particulieren (incl. BTW): € 3.500,-.
  Persoonlijk budget: check de prijs op je leerportaal.
  Dit is inclusief alle kosten: vegetarische lunches, onbeperkt (goede) koffie/thee en het benodigde werkmateriaal.

Anderen over de opleiding NLP Business & Leiderschap Master Practitioner

“De hele opleiding tot NLP Master Practitioner heb ik ervaren als een boeiende reis! Hoop geleerd dankzij de kennis en ervaring van JBBX en professionele trainers! Klaar voor een start op de arbeidsmarkt als NLP coach aan de slag.”

Rajah | Certified ayurvedic practitioner

“Een mooi vervolg op de NLP Practitioner. Van zelf ervaren naar toepassen en hoe je dieper komt en gaat in een gesprek: om de ander te helpen, nieuwe inzichten te geven of juist te laten zien wat die persoon al wist.”

Freek | Sales Adviser

“De hele NLP training was een enerverende reis die ik met 13 andere deelnemers en de trainers heb mogen meemaken. Persoonlijk ben ik tot inzichten gekomen die mij op meerdere niveaus helpen. Kwaliteit van locatie, trainers, begeleiding en inhoud van de training is gewoon top!”

Paul | Businessmanager

Programma van de opleiding NLP Business & Leiderschap Master Practitioner

 

De NLP Master Practitioner wordt gegeven in 4 blokken van 3 dagen. Op deze manier slijten de NLP-structuren goed in en leer je NLP echt beheersen. Je hebt ook een intervisiegroepje waar je mee afspreekt zoveel als je zelf nodig vindt.

NLP leer je voornamelijk door het te doen, van echt studeren is geen sprake, het is oefenen, oefenen, oefenen tot het zo bij je hoort dat het vanzelf gaat. Dat is voor iedereen anders.

Aan het einde van deze NLP Master Practitioner opleiding nemen wij geen schriftelijk examen af. Om een gecertificeerd NLP Master Practitioner certificaat te ontvangen, vragen we je wél om een reflectie- en modelleerverslag in te leveren

 

Blok 1:
Jouw eigen blauwdruk en identiteit in breder perspectief
Blok 2:
Jouw eigen verhaal vertellen en patronen doorbreken
Blok 3: 
Krachtige communicatie
Blok 4:
Van binnen naar buiten: integratie en presentatie

Ook interessant!

Online NLP Introductie | gratis kennismakingsworkshop

Workshop Introductie NLPHeb je al weleens van NLP gehoord maar is het je nooit echt duidelijk geworden wat het is, wat je ermee kan en hoe je dan NLP ‘doet’? Grijp dan nu deze kans om vrijblijvend kennis te maken met NLP!

 

Lees meer

NLP Leiderschap, Visie en Communicatie | 3-daagse training

Training NLP Leiderschap Visie CommunicatieIn deze korte NLP-training ga je intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Geschikt voor iedereen die het maximale uit zijn werk en persoonlijk leven wil halen.

 

Lees meer

NLP Business & Leiderschap Practitioner | 12-daagse opleiding

Opleiding NLP Business & Leiderschap PractitionerEen intensieve en krachtige 12-daagse opleiding gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

 

Lees meer