Specials

Specials bij JBBX

Wil je je verdiepen en bekwamen in een specifiek onderwerp? Dat kan bij één van onze specials. Voor onze specials is geen specifieke voorkennis nodig, deze trainingen kunnen als losse training worden gevolgd of als aanvulling op een van de (basis)opleidingen.

Training Persoonlijke en Politieke Invloed

3-daagse Persoonlijke en Politieke Invloed

Voor iedereen die het belangrijk vindt te leren over invloed en hoe daar zelf effectiever in te worden. Wordt slagvaardiger in het bereiken van doelen in organisaties.

 

Lees meer

Training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

3-daagse Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

Ontwikkel je persoonlijke kracht en zichtbaarheid door presence, stemgebruik en inzicht in je systemische achtergrond. Deze intensieve maar korte opleiding zet je in je kracht.

 

Lees meer

Training Vrouwelijk Leiderschap

3-daagse Vrouwelijk Leiderschap

Deze 3-daagse training is bedoeld voor vrouwen die hun eigenheid niet willen verliezen in een professionele werkomgeving maar deze juist willen inzetten om zo, met de hen omringende mannen en vrouwen, tot bijzondere resultaten te komen.

 

Lees meer

Training Focus Daadkracht en Mannelijk Leiderschap

3-daagse Focus, Daadkracht en Mannelijk Leiderschap

Voor mannen. In deze workshop staat verantwoordelijkheid nemen voor jouw (werk)leven centraal. Doe je dat vanuit je hoofd, vanuit je hart of op een andere manier? Je krijgt de mogelijkheid om hiermee te experimenteren en om te ontdekken wat jouw rol is.

 

Lees meer

Leiderschapsreis voor Mannen

5-daagse Leiderschapsreis voor mannen

Een 5-daagse reis waarin je jezelf herontdekt, perspectief vindt en waarin je vanuit je volledige potentieel nieuwe keuzes maakt.

 

Lees meer