Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Teams bestaan uit diverse mensen, met allemaal verschillende karakters en eigenschappen. Het is bepaald geen vanzelfsprekendheid dat zij allemaal soepel samenwerken, terwijl dat wel het doel is van opereren in een team. Juist als de effectiviteit van de samenwerking te wensen over laat, is het goed om even de tijd te nemen en bewust te kijken naar wat er speelt. Even vertragen, om daarna weer snel te kunnen gaan. Daar kan de training teamontwikkeling jou bij helpen.

De communicatie binnen het team verbetert, want pas als teamleden met open hart met elkaar kunnen praten, wordt het weer mogelijk echt verbinding te maken. Dan weet iedereen weer waar hij of zij staat in het team, waarom het goed is met commitment te werken aan een gezamenlijk doel. Als die open communicatie plaatsvindt, wordt de collectieve kracht van het team beter benut: de onderlinge stimulans, de gezamenlijke brain power, de energie.

We komen graag even langs om onze werkwijze te presenteren, ervaring te delen en te kijken of er een goede klik is. Voor een teamontwikkeling trekken wij graag een langere periode uit. Bijvoorbeeld een jaar, waarin het team een aantal keer off-site bij elkaar komt, waardoor ook de voortgang van de ontwikkeling kan worden besproken. We bepalen met elkaar de te behalen doelstellingen en maken een plan om die doelstellingen daadwerkelijk te behalen.

Deze 12-daagse intensieve training is gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context.

“Hoe kan ik wat ik doe effectiever maken?” Dat is waar NLP over gaat. Je leert strategieën in de werkcontext gebruiken.

Stel jezelf de vraag: Werkt het voor me? Doe er dan meer van, werkt het niet, doe er minder van. Zo merk je het sneller als je in je innerlijke strategie iets onhandigs doet, waardoor je elke keer vastloopt.

Als je van jezelf weet of merkt dat je niet goed uit woorden komt tijdens een vergadering, kun je eerder een andere afslag nemen. Ontdek waar de hapering zit. Die innerlijke strategie helpt je om andere route te volgen in gevoel om niet weer op dat punt te komen waarop je blokkeert.

Jouw voordelen/zekerheden

  • Ervaren trainers
  • Faciliteren onderlinge communicatie
  • Continuïteit in begeleiding
  • Echte verbinding maken
Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over JBBX Teamontwikkeling

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In de trajecten is veel aandacht voor de balans tussen het persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is. JBBX traint professionals, managers en teams om optimaal samen te werken.  Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is teamontwikkeling iets voor mij?

Als het even niet zo lekker loopt in je team, dan faciliteert JBBX met zeer ervaren trainers de onderlinge communicatie. Want pas als teamleden met open hart met elkaar kunnen praten, wordt het weer mogelijk echt verbinding te maken.Dan weet iedereen weer waar hij of zij staat in het team, waarom het goed is met commitment te werken aan een gezamenlijk doel. Als die open communicatie plaatsvindt, wordt de collectieve kracht van het team beter benut: de onderlinge stimulans, de gezamenlijke brain power, de energie.

Wat is het resultaat van teamontwikkeling?

Meer energie op de werkvloer, doelgerichte werknemers en beter gestructureerde overleggen. Andere benefits: hogere productiviteit, gevoel van vrijheid, beter samenwerken, en je krijgt meer potentieel te zien. Teams aligned in focus en vertrouwen, zijn gemiddeld 5x productiever. En geweldige spelers maken nog geen goed team, daar helpt een collectief bewustzijn enorm bij.

Incompany Case 1: KPN

Van Corporate Communicatie & CSR bij KPN  kregen we de vraag om te helpen met het bouwen van het team. De leden van het management team kenden elkaar al langer. Maar door verandering van leiding, het meer op afstand werken en minder face-to-face contact, was het nodig opnieuw te kijken naar de samenwerking. Kern van de aanpak was de overtuiging: als je in de juiste stemming bent, kun je heel veel bereiken. Vaak zijn we ons niet bewust van onze stemming of de impact daarvan. Een ontspannen gevoel en ruimte in je hoofd is een goede basis om mee te werken. Door een ontspanningsoefening en een dialoog waarbij echt geluisterd werd, konden we aan de grotere thema’s van de dag werken.

Ideale investering van Opleidingsbudget werknemers

Als jullie werken met Opleidingsbudgetten maken we samen met je werknemers een trainingsplan om die budget zo optimaal mogelijk in te zetten voor de werknemer zelf én het bedrijf. Dat zal voor sommige werknemers iets anders betekenen dan voor andere. Wij plannen de trainingen zo in dat jouw werknemers in ontwikkeling blijven en houden daarbij de gemeenschappelijke doelstellingen goed in het oog.

Jouw investering in Teamontwikkeling

Jouw investering bedraagt:

€ N.O.T.K

Dit is inclusief:

✔ Werkmateriaal

✔ Lunches

✔ Koffie, thee

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons om te kijken wat het opleidingsprogramma kost en voor welk bedrag je weknemers kunnen deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Meerdere locaties

Wij trainen op meerdere locaties in het land. Alles is erop gericht om jou optimaal te faciliteren in je traject.

Onze trainingen>>

Besteding Opleidingsbudget

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Incompany training als manager

Na bericht neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

Leiderschap, visie en communicatie (NLP)

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt een helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met je zelf verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.280,-

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties.Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-

Professioneel trainen met impact

Je scherpt je trainingsvaardigheden aan en krijgt goed inzicht in je persoonlijke stijl en kracht als trainer. In de training maak je kennis met de belangrijkste technieken zoals Transactionele Analyse, Systemisch Werk en NLP.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.200,-