NLP Leiderschap, Visie en Communicatie | 3-daagse training

Ontdek waar je kracht ligt en vergroot je zelfinzicht

Training NLP Leiderschap Visie CommunicatieCreëer met de 3 daagse NLP training je eigen duidelijke visie. Krijg grip op je persoonlijk leiderschap, je communicatie, je doelen en hoe je daar gaat komen.

 • Krijg zicht op in je eigen leiderschap, je potentieel, je doelen en hoe je daar gaat komen: je Persoonlijke Visie.
 • Haal meer energie en resultaat uit je contact met anderen.
 • Werk aan je Persoonlijk Leiderschap.

Over de training NLP Leiderschap, Visie en Communicatie

Waarom deze training

Professionals, managers en ondernemers kennen de uitdaging van de verschillen tussen leiderschap, management en visie. Hoe weet je welke rol het best past en hoe komt dat tot uiting in wat je doet? En hoe verhouden zich je taken tot je persoonlijkheid en wat je wilt bereiken?

Uitgebreid onderzoek heeft uitgewezen dat we veel van ons potentieel niet gebruiken en dat dit komt doordat we onszelf tegenhouden. Hier los van komen doe je door jouw overtuigingen te onderzoeken: welke helpen je vooruit en welke zitten je in de weg?
In deze NLP training leer je over hoe je overtuigingen kunt veranderen, daar waar jij dat nodig vindt.

Je communicatie verbetert en je talenten en drive brengen je tot betere en ruimere keuzes. Je weet beter waar je kracht ligt en waar je blij van wordt.

 

Wat kun je verwachten

In deze 3-daagse NLP training krijg je inzichten in hoe je kunt werken aan je communicatie en leiderschap.

Om het anders te kúnnen doen, ga je de diepte in. Je onderzoekt met verschillende NLP technieken vooral datgene wat achter je gedrag zit. Aan de oppervlakte is je gedrag en je communicatie zichtbaar. Wat daaronder zit, is minder zichtbaar, maar daar moet je wel zijn om iets effectief en blijvend (anders) aan te pakken. Daarmee gaan we aan de slag op deze NLP training.

 

Wat levert deze NLP training je op

Vaak ontstaat er ‘moeten’ in plaats van ‘willen’ in je eigen visie. Het ordenen van je eigen denkbeelden en gevoelens rondom deze thema’s helpt je om met energie te bouwen aan datgene wat belangrijk is voor jou. Dat is waaraan je gaat werken in deze 3-daagse NLP training.

Je krijgt in de Training inzicht in je patronen en hoe je communicatie overkomt. Dat geeft je een enorm waardevol middel om op de werkvloer en in je privéleven optimaal van je energie gebruik te maken.

Deze investering in jezelf betaalt zich uit in positieve energie en praktische handvatten.

 

Voor wie is deze training

Ben je klaar voor verdieping en nog meer helderheid over waarom je doet wat je doet? Dan is deze 3-daagse NLP Training Leiderschap, Visie en Communicatie iets voor jou. Deze driedaagse NLP training is voor iedereen die het belangrijk vindt de tijd te nemen voor een check-up. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en daarmee meer uit werk en persoonlijk leven wil halen en een aantal eigen ontwikkel stappen wil maken.

Het niveau van deze training is HBO+. We nodigen iedereen uit om aan deze training deel te nemen, er is geen aanvangsniveau vereist.

 

Meer weten?

Wil je weten wat jij persoonlijk uit deze 3-daagse NLP training zou kunnen halen? Bel dan naar 070 326 3200 of mail naar mail@JBBX.nl en we zorgen ervoor dat een van onze studieadviseur je teruggebeld voor een vrijblijvend adviesgesprek

Data

 • 3 – 5 juni 2024 (STRAND EDITIE)
 • 1 – 3 juli 2024
 • 28 – 30 augustus 2024
 • 23 – 25 september 2024
 • 14 – 16 oktober 2024
 • 16 – 18 oktober 2024
 • 9 – 11 december 2024
 • 16 – 18 december 2024

Praktische zaken

 • Duur
 • 3 dagen

 • Locatie
 • JBBX
  Laan van Meerdervoort 187, Den Haag

 • Tijden
 • De training is op werkdagen van 9:30 tot ca. 17:30 uur.

 • Investering
 • Catalogusprijs: € 1.450,- (excl. BTW).
  ZZP’ers (excl. BTW) en Particulieren (incl. BTW): € 1.170,-.
  Persoonlijk budget: check de prijs op je leerportaal.
  Dit is inclusief alle kosten: vegetarische lunches, onbeperkt (goede) koffie/thee en het benodigde werkmateriaal.

Eerst meer weten?

Kom naar onze gratis online NLP kennismakingsworkshop.

Workshop Introductie NLP
Een gratis introductie workshop NLP, voor iedereen die meer wil weten over wat NLP is en wat het voor jou kan betekenen.

Lees meer

Anderen over de training NLP Leiderschap, Visie en Communicatie

“Een ontdekkingsreis, ik heb weer ontdekt hoe belangrijk het effect is van mijn communicatie en emotie op de ander… en daarnaar te handelen.”

Nico | Zakelijke Adviseur

“Mijn ervaring was zeer prettig, door een kleine groep was de band snel gecreëerd en heb ik mezelf buiten mijn comfort zone kunnen plaatsen. Ik heb dingen gedeeld en gedaan die ik voorafgaande van de training niet had gedacht te kunnen doen en delen. De begeleiding was door de grote van de groep ook erg prettig en konden we ook veel individuele begeleiding krijgen wat mij erg goed heeft gedaan.”

Tim | Teammanager

Wat een fantastische training! Veel inzicht gekregen in mezelf die ik kan toepassen in mijn privé leven en mijn werkleven. Heel veel “tools” om beter te communiceren en inzichten te krijgen.

Rene | Senior Technical Consultant

Programma van de training NLP Leiderschap, Visie en Communicatie

Inzicht in jezelf en vergroten van communicatievermogens

In deze 3-daagse training ben je meer dan welkom een verfrissende douche van ideeën te komen nemen. We gaan intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren.

Je tikt in deze training alle belangrijke NLP-ankerpunten en modellen aan. Waarom doe je zoals je doet? En wat kan je veranderen als je gedrag niet het gewenste resultaat oplevert?

Je krijgt daardoor een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie: wat je ten diepste wilt en hoe je acties daar positief aan kunnen bijdragen. Dat je scherper weet wat je lijn (visie) is en preciezer datgene doet wat bij die lijn past.

Dag 1:
NLP Fundament & focus: Hoe draagt je eigen mindset bij aan jouw succes?
Dag 2:
Basis van communicatie: vergroot je communicatie repertoire en ontdek hoe ( anders ) het bij de ander werkt.
Dag 3: 
Visie, drijfveren en persoonlijk leiderschap: wat is nu echt belangrijk voor je en waartoe doe je wat je doet?

Ook interessant!

Online NLP Introductie | gratis kennismakingsworkshop

Workshop Introductie NLP

Heb je al weleens van NLP gehoord maar is het je nooit echt duidelijk geworden wat het is, wat je ermee kan en hoe je dan NLP ‘doet’? Grijp dan nu deze kans om vrijblijvend kennis te maken met NLP!

 

Lees meer

NLP Business & Leiderschap Practitioner | 12-daagse opleiding

Opleiding NLP Business & Leiderschap PractitionerEen intensieve en krachtige 12-daagse opleiding gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden.

 

Lees meer