Wie zijn wij

Waar gaan wij voor?

Je hebt alles in je om te worden wie je bent. Je creëert jouw eigen verhaal, je eigen leven, je eigen geluk. Het is onze ambitie om jou als professional, leider, als teamlid en vooral als mens te ondersteunen in je ontwikkeling, zodat je kan werken en leven vanuit je volle potentieel.

Keuzes die je verder helpen, maak je niet alleen vanuit het hoofd maar juist ook vanuit je hart. Met onze trainingen, coaching en teambegeleiding maken wij je meer bewust van jezelf, de patronen waarin je functioneert en van de wereld om je heen. Wij helpen je je eigen unieke kwaliteiten en waarden te vinden om van daaruit bewust te leven en te werken. Vanuit wie je echt bent. Zo groei jij en zo groeien organisaties.

Organisaties bestaan uit mensen. Wanneer jij groeit, groeit de organisatie!

 

Wat is voor ons belangrijk?

Al onze trainers zijn uniek en brengen hun eigen verhaal. Wat ons verbindt zijn waarden die voor ons allemaal belangrijk zijn en centraal staan in al onze trainingen, coaching en teambegeleiding:

Inspireren: We dagen je uit om vanuit een ander perspectief te kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen. Zo ontstaan nieuwe inzichten voor positieve verandering.

Eigenheid: Onze trainingen en coaching zijn diepgaand, no-nonsense en we lachen veel. Onze trainers zijn ervaren, bevlogen en laten zichzelf zien.

Pragmatisch: We geven je praktische handvatten zodat alles direct toepasbaar is in jouw dagelijks leven.

Verbinden: Door te gaan leven en werken vanuit je kern en je persoonlijke waarden, krijg je meer energie, krijg je betere relaties en bereik je meer van je doelen.

Focus: Focus je op wat wel kan. Weet wat je wil en onderneem actie.

 

Wie zijn wij?

Wij van JBBX willen inspireren, zijn mensgericht en halen graag jouw eigen kwaliteit naar boven. Met respect omgaan met mensen en de wereld is belangrijk voor ons. Bij JBBX zijn we warm en toegankelijk, durven we te confronteren en staan we met beide voeten op de grond. Maak hieronder kennis met ons team van coaches en trainers. We hebben allemaal een persoonlijk verhaal, net als jij!

Het team van JBBX bestaat uit gedreven en ervaren trainers, coaches en facilitators. We hebben ervaring in transformatieprocessen, zowel op bedrijfsmatig als op persoonlijk vlak. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, de kleine groepen, de uitdagende aanpak en de warme sfeer. Het gaat bij ons niet om skills, maar om de mindset – met als resultaat veel extra impact, als persoon én als leider.

Waar komen we vandaan?

Jan Bart BrockhuisAandacht voor de mens in organisaties, daar zit het potentieel voor groei. Dit is het inzicht waarmee ik in 2007 JBBX heb opgericht. Ik ontdekte dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot ‘excellence’, zowel voor mens als voor organisatie, en dat dit leidt tot meer effectiviteit, keuzevrijheid en geluk.

JBBX helpt bedrijven te groeien door de ontwikkeling van mensen te ondersteunen. Sinds 2007 is JBBX uitgegroeid tot een volwassen organisatie bestaande uit 18 bevlogen en ervaren coaches en facilitators. Het werk dat onze trainers, coaches en team facilitators iedere dag met passie voor onze klanten neerzetten maakt mij trots!

“Bewustzijn en persoonlijke groei maken je effectiever, vrijer en gelukkiger.”

 

Onze trainingen

Onze trainingen versnellen jouw persoonlijke ontwikkeling, je groei. Wil je meer weten over ons aanbod van trainingen NLP, Systemisch Werken, Professioneel Begeleiden of Specials? Ben je op zoek naar een geschikte coach of wil je graag Teambegeleiding? Kijk gerust verder op onze website en vind de opleiding die nu bij je past.