NLP Training en Opleiding

NLP training en opleiding bij JBBX

Bekijk hieronder ons aanbod en vind de NLP training of opleiding die bij je past.

Workshop Introductie NLP

Online NLP Introductie

 • Inzicht in wat NLP voor jou kan betekenen in je werk en je dagelijks leven!
 • Concrete ervaring met een van de NLP methodieken waardoor je een stuk gebruiksaanwijzing van jezelf krijgt.
 • Informatie over de mogelijkheden van de NLP opleidingen bij JBBX.

 

Lees meer

Training NLP Leiderschap Visie Communicatie

3-daagse NLP Leiderschap, Visie en Communicatie

 • Krijg zicht op in je eigen leiderschap, je potentieel, je doelen en hoe je daar gaat komen.
 • Haal meer energie en resultaat uit je contact met anderen.
 • Werk aan je persoonlijk leiderschap.

 

Lees meer

Opleiding NLP Business & Leiderschap Practitioner

12-daagse NLP Business & Leiderschap Practitioner

 • Krijg zicht op in je eigen leiderschap, je potentieel, je doelen en hoe je daar gaat komen: jouw persoonlijk verhaal.
 • Leer NLP-structuren integreren.
 • Verbeter je coachvaardigheden en persoonlijk leiderschap.

 

Lees meer

Opleiding NLP Business & Leiderschap Master Practitioner

12-daagse NLP Business & Leiderschap Master Practitioner

 • Verdieping en verrijking van de NLP-structuren: master ze echt!
 • Wordt een goede coach voor je collega’s of medewerkers.
 • Ga de echte verbindingen aan met je doelen, collega’s of klanten.

 

Lees meer

Waarom zou je een NLP opleiding volgen?

 

Communicatie en Leiderschap: de kracht van verbinden

Zou jij effectiever willen zijn in je omgang met anderen en in wat je bereikt? Ben je op zoek naar het bereiken van meer persoonlijke impact? Vraag je je ook weleens af hoe het komt dat de ene persoon wel succesvol is en de ander niet? Zou je willen werken aan jouw eigen unieke leiderschapskwaliteiten?

 

Creëer jouw succes met een NLP opleiding!

Succes wordt voor een groot deel bepaald door communicatie. Onze NLP opleidingen gaan over effectieve communicatie en dan vooral de diepte in! We werken met wat je – bewust of onbewust – onder de waterlinie houdt, het verschil tussen denk- en voelboodschappen en het wel of niet authentiek zijn. Ook gaat het over motivatie en de ‘sturing’ daarachter, over écht contact en dat wel of niet vol kunnen aangaan en over de invloed van emoties en overtuigingen op je gedrag en beslissingen.

 

Ga de echte verbinding aan

Zowel communicatie als leiderschap gaan allang niet meer over zenden en denken, maar gaan uiteindelijk over verbinden. Verbinden van jezelf met de ander, verbinden van je linker- en rechterhersenhelft en verbinden van ratio en emotie. Dat is communicatie die aankomt en die congruent is. En daar zit het verschil dat het verschil zal maken!

 

Investeren in je eigen potentieel met NLP

Uitgebreid onderzoek heeft uitgewezen dat we veel van ons potentieel niet gebruiken en dat dit komt doordat we onszelf tegenhouden. En daar is iets aan te doen! We gaan samen jouw overtuigingen onderzoeken: welke helpen je vooruit en welke zitten je in de weg? In onze NLP opleidingen leer je over hoe je overtuigingen kunt veranderen, daar waar jij dat nodig vindt.
Dus, stel dat je na deze opleiding je mogelijkheden hebt verruimt, doordat je communicatie met de mensen om je heen is verbeterd en je met je talenten en je drive je tot veel ruimere en betere keuzes kan maken? Zodat je (nog) meer gaat doen wat je echt leuk vindt in je werk? Hoe positief zou dit uitwerken op jezelf en voor de mensen om je heen? En welke invloed zou dat hebben op je werk en het bereiken van je doelen?

Anderen over onze NLP trainingen en opleidingen

Trainer Ingrid Smit vertelt meer over de kracht van onze NLP opleiding en waarom je een NLP training zou moeten volgen.

“Een geweldige deep dive in mijn ambities en persoonlijke keuzen en hoe ik daarover communiceer. Heel veel geleerd en inspiratie opgedaan. Het heeft me niet alleen aan het denken gezet, maar ook in beweging gekregen. Echt een aanrader als je met nieuwe energie een concrete stap wilt zetten.”

Marjolein | Manager Corporate Communication

Pascal over NLP training | JBBXDeelnemer Pascal over de NLP Business & Leiderschap Practitioner.

Lees meer

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren, is ontstaan eind jaren ’70 en daarna steeds verder doorontwikkeld. De intentie van de grondleggers (Richard Bandler, John Grinder, Robert Dilts en vele anderen) was te ontdekken hoe het komt dat sommige mensen succesvol zijn. Succesvol in de breedste zin van het woord: zowel zakelijk, financieel alswel een gelukkig sociaal leven, een fijne relatie of goed kunnen omgaan met moeilijke omstandigheden. Hiertoe gingen ze succesvolle mensen bestuderen en hun succes aanpak in een model gieten, ook wel modelleren genoemd. En vanuit die modellen kun je anderen ook leren om succesvoller te zijn.

Het NLP gedachtengoed draait op twee belangrijke pijlers: het geeft je een krachtige mindset mee om beter om te kunnen gaan met obstakels die je onderweg bij het behalen van je doelen zal tegenkomen en een gereedschapskist vol met modellen en technieken die je helpen effectiever te communiceren met de ander en je helpen je dromen om te zetten in concreet resultaat.

 

Wat kan je van de NLP opleiding verwachten?

Deep dive
Werken aan je communicatie en leiderschap vergt wat, inzicht krijgen en leren dat je het anders kan doen. Om het anders te kúnnen doen heb je onder water te duiken. Bij de opleiding onderzoek je vooral datgene wat achter gedrag, oftewel onder water, zit. Boven water is je gedrag en je communicatie zichtbaar. Wat onder water zit is minder zichtbaar, maar daar wil je wel zijn om iets effectief en blijvend (anders) aan te pakken.

Gereedschapkist
En je krijgt een schat aan tools mee: NLP wordt ook wel eens vergeleken met een gereedschapskist vol met waardevolle kennis, modellen, strategieen en technieken. Het mooie is dat NLP je repertoire vergroot. Het leert je niet af wat je al weet of kan, maar verrijkt je leven met alternatieve mogelijkheden: je krijgt keuze om nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden in te zetten. Tijdens de trainingen oefenen we veel.

 

Wat levert een NLP training je op?

Van veel deelnemers horen we terug dat dit misschien wel een van de waardevolste trainingen van hun leven is! Wat levert het op:

 • Inzicht in je eigen leiderschap, potentieel, doelen en hoe je daar gaat komen: je Persoonlijke Visie.
 • ‘Presence’: bewustzijn van je lijf in contact met anderen, stevigheid, uitstraling.
 • Flow kunnen creëren bij jezelf en in communicatie met anderen.
 • Echte verbindingen aangaan met doelen, collega’s of klanten.
 • Doelgericht en authentiek handelen, in lijn met wat je echt wilt. Concreet.
 • Heel veel energie!

 

Voor wie zijn onze NLP trainingen?

Voor iedereen die zichzelf en anderen meer mogelijkheden wil bieden. Managers, teamleiders, zelfstandigen en medewerkers: iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep. Wil je weten wat jij persoonlijk uit een NLP opleiding zou kunnen halen? Bel naar 070 326 3200 of mail naar mail@JBBX.nl en we zorgen ervoor dat een van onze studieadviseur je teruggebeld voor een vrijblijvend adviesgesprek.