Incompany trainingen

JBBX Incompany trainingen

JBBX biedt een tal van incompany trainingen. Heb je binnen jouw organisatie een specifieke behoefte, dan kunnen wij daarin voorzien.

We herkennen business-situaties en weten uit ervaring wat nodig is, wat wel en niet werkt. Daarbij kijken we voorbij de skills. We trainen niet op effectief communiceren en leiderschap, maar evalueren ook de sturing erachter. Wat beweegt iemand, hoe stellen we hem of haar in staat het effectieve gedrag ook echt te integreren? Het gaat ons niet alleen om skills, het gaat ons om de verandering in mindset.

We maken een training en trainingstraject compleet afgestemd op jouw bedrijf en de branche.

Ons trainingsteam zorgt voor continuïteit en betrouwbaarheid.

We bepalen met elkaar de te behalen doelstellingen en maken een plan om die doelstellingen ook daadwerkelijk te behalen.

Medewerkers die zich persoonlijk ontwikkelen, groeien door en daarmee je bedrijf ook.

Stilstand is achteruitgang. In een branche die continu in beweging is, is flexibiliteit en vooruitgang van essentieel belang. Door te investeren in de medewerkers individueel en teamontwikkeling zetten we de individuen in hun kracht en leren we ze constructief samenwerken naar een gemeenschappelijk doel. Die energie stroomt door heel het bedrijf!

We komen graag even langs om onze werkwijze te presenteren, ervaring te delen en te kijken of er een goede klik is. Dan gaan we voor een korte of langere periode de samenwerking met jullie aan om tot het optimale resultaat te komen. We trainen de werknemers op locatie of op één van onze eigen trainingslocatie, wat op dat moment het beste past. Al onze Incompany trainingen gaan in overleg en overeenstemming.

Doe deze cursus voor

 • Ervaren trainers
 • 1-op-1 coaching
 • Teamontwikkeling

9.3

Score voor JBBX na 83 ervaringen.

 • “Deze 3 dagen heb ik als zeer prettig ervaren en dit met name door een prettige locatie en het niveau van de proactieve trainer. Ook het aantal mensen (6) was gunstig t.o.v. de te verwerken stof en naar mijn ervaring heb ik hierdoor veel kunnen leren in 3 dagen.
  Hierdoor denk ik ook na over een eventueel vervolg hierop in de nabije toekomst!!
  Thank you Ferry much!
 • “Door persoonlijke omstandigheden ben ik behoorlijk uit hun kracht gehaald door mijn omgeving. Ik worstelde met mijn met zichtbaarheid en was onzeker hoe ik op anderen over kom.
  Door deze training heb ik o.a. weer geleerd om contact te maken met mij eigen kracht en heb inzicht gekregen hoe anderen mij zien.
  Ik heb geleerd om blokkades op te sporen en deze aan te pakken.
  Om deze flow goed vast te houden ben ik in september (2018) gestart met de NLP-practitioner. Hierbij heb ik bewust gekozen voor JBBX, omdat mijn ervaringen zowel met JBBX als opleidingsinstituut, als met de trainers van JBBX erg goed waren.
 • “Het was een intensieve maar zeer waardevolle training, met veel nieuwe inzichten. Het was wat ik er van verwacht had en meer. Remco is een super fijne trainer die door zijn tomeloze energie en passie voor zijn vak echt het beste uit je probeert te halen zodat je na 3 dgn met tal van nieuwe energie en inzichten zelf verder kan. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen op gebied van communicatie, zowel naar zichzelf als naar anderen.”
 • “Ik had vooraf niet kunnen indenken dat deze geweldige training mij zoveel inzichten kon geven. Geweldige ervaring, veel over mijzelf geleerd mede dankzij zeer gemotiveerde trainers.
  Een absolute aanrader om jezelf nog beter te leren kennen en te ontwikkelen.
 • “Een zeer leerzame en essentieel voor iedereen die wil groeien in communicatie en beter begrijpen wat je gesprekspartners bedoelen en hoe de boodschap die je brengt, gepercipieerd wordt . Kortom een must voor iedereen met een commerciële functie.”
 • “Mooie locatie in Haarlem en een training waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en alles persoonlijk op maat geleverd wordt. Enorm genoten drie dagen lang en absoluut een aanrader.”
 • “Wederom een verrijkende en inspirerende dag. Heel gaaf om te zien dat vrouwen vanuit verschillende bedrijven, rollen, ervaringen, en achtergronden zo met elkaar kunnen connecten om elkaar te helpen en naar een hoger niveau brengen op persoonlijk en professional vlak. Uiteraard met behulp van Louise en Annelous, wat een prachtvrouwen en trainers! Als de mogelijkheid er was om ieder half jaar een terugkomdag of dagen te hebben, zou ik er iedere keer bij zijn.”
 • “De dag was een enorm succes. We waren met een klein groepje waardoor we de tijd konden nemen. Er was zoveel liefde en warmte en ik merkte dat we ons aan elkaar konden optrekken. Ook de opstellingen hebben veel losgemaakt.
  Deze training is een aanrader!”
 • “Dankzij deze training begrijp ik wat de bron van mijn communicatie is en heb ik geleerd wat het effect ervan is op mijn omgeving. De trainers wisselen theorie continu af met ervaren waardoor ik de stof snel kon integreren en vrijwel direct op een natuurlijke manier kon toepassen. Ik heb de trainers als prettig ervaren.”
 • “Dit was echt de juiste training op het juiste moment, zowel zakelijk als prive. Voor mij bevatte de training de juiste combinatie van feiten en het “ontastbare”. Hopelijk wordt vervolgd!”

Deel je ervaring

Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over JBBX Incompany trainingen

Onze aanpak en filosofie

Bij JBBX geloven we in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduo’s voor groepen tussen de 12 en 16 personen.

In deze workshop is veel aandacht voor de balans tussen het persoonlijke traject en hoe het groepsproces daarbij van waarde is. JBBX traint professionals, managers en teams om optimaal samen te werken.  Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is een Incompany training iets voor mij?

Stilstand is achteruitgang. In een branche die continu in beweging is, is flexibiliteit en vooruitgang van essentieel belang. Door te investeren in de medewerkers individueel en teamontwikkeling zetten we individuen in hun kracht en leren we constructief samen te werken naar een gemeenschappelijk doel. Die energie stroomt door heel het bedrijf! Als dit je aanspreekt, maak dan vrijblijvend een afspraak met Jan Bart om de mogelijkheden van Incompany trainingen te bespreken.

Wat is het resultaat van een incompany training?

Meer energie op de werkvloer, doelgerichte werknemers en beter gestructureerde overleggen. Volgens onderzoek van McKinsey bleek dat werknemers die een NLP training hebben gevolgd, meer wil hebben om te begrijpen. Andere benefits: hogere productiviteit, gevoel van vrijheid, beter samenwerken, en je krijgt meer potentieel te zien. Teams aligned in focus en vertrouwen, zijn gemiddeld 5x productiever. En geweldige spelers maken nog geen goed team, daar helpt een collectief bewustzijn enorm bij.

Incompany Case 1: KPN

Voor KPN verzorgen wij sinds 2011 een deel van het Talentenprogramma voor aankomende managers. In het onderdeel Je Eigen Ontwikkelroute geven wij elke deelnemer de kans zichzelf dieper te leren kennen, te leren wat beperkende en verruimende mindsets zijn en hoe effectieve keuzes kunnen worden gemaakt. Vanwege de diepgang en de effectiviteit in de praktijk wordt dit onderdeel steevast het hoogst gewaardeerd.

Incompany Case 2: T-Mobile

Gezien de snel veranderende marktomstandigheden heeft T-Mobile behoefte aan een grotere employability van haar werknemers. Bij veel medewerkers is de behoefte aan coaching groot, in het verleden was daar weinig aandacht voor. JBBX heeft met succes het programma Train De Coaches opgezet, waarin 25 medewerkers zich de basis van het coachen eigen kunnen maken. Van voorbereiding en ‘contracting’ (verwachtingen helder maken over en weer) tot en met het voeren van de gesprekken en intervisie.

Ideale investering van Opleidingsbudget werknemers

Als jullie werken met Opleidingsbudgetten maken we samen met je werknemers een trainingsplan om het budget optimaal in te zetten voor de werknemer zelf én het bedrijf. Dat zal voor de ene werknemer iets anders betekenen dan voor de andere. Wij plannen de trainingen zo in dat je werknemers in ontwikkeling blijven en houden daarbij de gemeenschappelijke doelstellingen goed in het oog.

Jouw investering in Incompany trainingen op maat

Jouw investering bedraagt:

€ N.O.T.K.

Dit is inclusief:

✔ Lunches

✔ Koffie en thee

✔ Werkmateriaal

 

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons om te kijken wat het opleidingsprogramma kost en voor welk bedrag je weknemers kunnen deelnemen. Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie.

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past.

Meer over de trainers>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget inzetten

Wij kijken samen met jou hoe je je opleidingsbudget optimaal inzet voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Incompany trainingen als manager

Na bericht neemt een van onze opleidingsbegeleiders contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde opleidingen

NLP Leiderschap, Visie en Communicatie 

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en communicatie opleveren. Je krijgt een heel helder beeld over jouw leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.280,-

NLP Business en Leiderschap Master Practitioner 

Tijdens deze training gaan we een stap verder dan de Business en Leiderschap Practitioner NLP. Bij deze Master gaat het om hoe je in de zakelijke omgeving mensen begeleidt in hun ontwikkelingstraject dmv coaching en persoonlijke impact.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-

Teamontwikkeling

Wil je ontdekken hoe Teamontwikkeling van JBBX een bijdrage kan leveren aan jullie impact en resultaat, neem dan contact op.

Duur : Langere tijd          Prijs : N.O.T.K.