Persoonlijke coaching

JBBX (online) Coaching

Wat vond je ook al weer belangrijk? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Een coach kan helpen om helder te krijgen wat je nog niet weet. Waar ligt jouw blinde vlek? Wat is eigenlijk jouw doel? En wat zit jou in de weg?

Leren en coachen kan alleen in een sfeer van vertrouwen. En omdat ieder persoon zijn eigen ontwikkeltraject heeft, zoeken we altijd de coach die het beste bij jou past.

Wat vond je ook alweer belangrijk? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Een coach kan helpen om helder te krijgen wat je nog niet weet. Waar ligt jouw blinde vlek? Wat is eigenlijk jouw doel? En wat zit jou in de weg?
Een JBBX-coach gaat daarbij een stap verder: hoe kun jij zelf die belemmering oplossen? Je leert je eigen kracht aan te spreken en ook wat je daar vervolgens mee kunt in de praktijk. In onze individuele coaching gaat het steeds weer over impact en persoonlijk leiderschap: welk verschil kun jij maken in iemands leven en werk?

We maken graag vrijblijvend een afspraak om onze werkwijze te presenteren, ervaring te delen en te kijken of er een goede klik is. Dan gaan we voor een korte of langere periode de samenwerking met je aan om tot het optimale resultaat te komen. We coachen op locatie of één van onze eigen coachingslocaties, wat op dat moment het beste past. Alles in overleg en overeenstemming met jou.

Online coaching werkt hetzelfde als gewone coaching, en dan online. Via Zoom of een andere video verbinding vindt het gesprek plaats. Waar mogelijk en wenselijk kan het eerste gesprek live worden gehouden, al wandelend in het bos of de duinen, in deze tijd met gepaste afstand.  Tja, het is even wennen, allebei achter een scherm. Onze ervaringen met online coaching zijn tot nu toe verrassend positief. De gesprekken behouden hun diepgang, het contact is warm.

Start en locatie

  • Start kan op elk gewenst moment
  • Meerdere locaties in Nederland
  • Ook online 

9.7

Score voor JBBX na 3 ervaringen.

  • “Met Jan Bart heb ik een intensief en leerzaam coaching traject afgelegd. Door de gesprekken met Jan Bart heb ik belangrijke inzichten verkregen en ben ik tot actie overgegaan. Jan Bart is een prettige en scherpe gesprekspartner.”
  • “De gesprekken met Jan Bart hebben er voor mij voor gezorgd dat ik effectiever gedrag vertoon. Ook weet ik nu beter wat ik nog kan gaan aanpakken om mijzelf verder te ontwikkelen. Echt super!”
  • “Ik heb 3 goede en inspirerende gesprekken van 1,5 uur met Dawn gehad (en niet 7 zoals geschetst in de vraag ; Deel je leerervaring met 7 Coachsessies van 1,5 uur). Ze heeft me geholpen mijn gedachten en overwegingen te ordenen in een roerige tijd van mogelijk ontslag bij KPN. Gelukkig is dat niet doorgegaan. Dawn heeft me echter genoeg meegegeven waar ik ook nu verder kan.”

Deel je ervaring

Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 9,3 op basis van 77 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Over JBBX (online) coaching

Onze aanpak en filosofie

Leren en coachen kan alleen in een sfeer van vertrouwen. En omdat ieder persoon zijn eigen ontwikkeltraject heeft, zoeken we altijd de coach die het beste bij jou past.

Oprichter Jan Bart Brockhuis traint inmiddels al meer dan 15 jaar mensen op het gebied van NLP en Leiderschap. Zijn missie: “Met JBBX voor zoveel mogelijk mensen een verschil maken, zodat ze écht leven vanuit hun potentieel.”

Het team van JBBX bestaat inmiddels uit meer dan 15 gedreven en ervaren facilitators. We hebben ervaring in transformatieprocessen, zowel op bedrijfsmatig als op persoonlijk vlak. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, de uitdagende aanpak en de warme sfeer.

JBBX coacht en traint executives, professionals, managers en teams om optimaal samen te werken.  Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling.

Veel gestelde vragen

Is (online) coaching iets voor mij?

Stilstand is achteruitgang. In een branche die continu in beweging is, is flexibiliteit en vooruitgang van essentieel belang. Door te investeren in je eigen ontwikkeling, sta je in je kracht en maak je optimaal gebruik van je kernkwaliteiten. Dát is wat coaching voor je kan doen. Het is een intensief en waardevol traject dat ook zeker iets van je vraagt op emotioneel en kwetsbaar vlak. Als bovenstaande je aanspreekt, maak dan vrijblijvend een afspraak met Jan Bart om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is het resultaat van (online) coaching?

Je weet waar je kwaliteiten liggen en staat daardoor steviger voor jezelf en je mening. Ook krijg je inzicht in je beperkingen en leer je daarmee omgaan, dat maakt je een flexibele manager. McKinsey onderzocht dat werknemers die een NLP training (waar we veel basisprincipes uit gebruiken in onze persoonlijke coaching) hebben gevolgd, meer wil hebben om te begrijpen. Andere benefits: hogere productiviteit, gevoel van vrijheid, beter samenwerken, en je krijgt meer potentieel te zien.

Case:

Een vrouw (45) heeft besloten om na twintig jaar bij dezelfde werkgever te kiezen voor het sociaal plan. Zij denkt na over haar volgende stap, maar neemt eerst een paar maanden vrij. Ze weet wat ze wil: ze wil mensen enthousiasmeren, beslissingen nemen, maar ook ruimte om te veranderen. Tijdens de coaching vraagt zij zich af waarom al die netwerkgesprekken niet tot een nieuwe functie leiden. Hoe komt het dat mensen die haar eerst geweldig vonden, nu niet bellen? Al snel blijkt dat onder haar zelfverzekerde voorkomen onzekerheid schuilt: ben ik dit wel waard? Haar shift zit op identiteitsniveau: al die energie (liefde) voor anderen, mag ik die ook aan mijzelf geven? Tijdens de gesprekken en oefeningen blijkt dat als zij leert haar grote hart ook voor zichzelf aan te wenden, er ruimte ontstaat voor nieuwe opdrachtgevers om haar echt te zien. Dit raakt. Het vervolg van de coaching bestaat dan uit het praktisch maken van dit nieuwe gevoel: wat gaat zij in haar leven inbouwen dat dit anders wordt?

Hoelang duurt een coachingstraject?

Dat is voor iedereen anders. Wij bieden een traject aan van 7 x 1,5 uur individuele coaching sessies. Het plannen daarvan doen we natuurlijk in overeenstemming met jouw agenda. Daarbij nemen we ook wat tijd tussen de sessies om je nieuwe inzichten goed te laten indalen. Een korter of langer traject is natuurlijk bespreekbaar. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Ideale investering van Opleidingsbudget

Wil je je Opleidingsbudget inzetten voor je coaching? Dat kan. We maken samen een trainingsplan om je budget zo optimaal mogelijk in te gebruiken.

Jouw investering in (online) coaching op maat

Coaching is maatwerk

Ieder coachingstraject is uniek in coachingsvraag, intensiviteit en duur.

Met een (telefonische) intake stellen we samen het coachingsprogramma op. 

Op basis van het programma stellen we een offerte op, zodat je weet waar je aan toe bent.

Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages

 

 

Jouw garanties – Daarom kies je voor JBBX

Altijd ervaren coaches

Al onze coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (NLP) training en coaching. Ze hebben ervaring in transformatieprocessen, zowel op bedrijfsmatig als op persoonlijk vlak. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, de uitdagende aanpak en de warme sfeer.

Meer over de coaches>>

Voor bedrijven en organisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het coachen en trainen van managers en (jonge) professionals. Zo draagt (online) coaching  maximaal bij aan extra resultaat op je werk.

Neem contact op >>

Slim je budget investeren

Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Neem contact op>>

Jouw persoonlijke (online) coachingstraject 

Benieuwd naar jouw persoonlijke coachingstraject? Laat dan hieronder je gegevens achter en we we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.  Samen bepalen we dan hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen in je ontwikkeling .

Gerelateerde opleidingen

Leiderschap, visie en communicatie (NLP)

Intensief aan de slag met praktische instrumenten die inzicht in jezelf en je communicatie opleveren. Je krijgt een heel helder beeld over je leiderschap en visie. Na dit traject kun je direct aan de slag met de door jou verkregen inzichten.

Duur : 3 dagen          Prijs : € 1.280,-

Business en Leiderschap Master Practitioner (NLP)

Tijdens deze training gaan we een stap verder dan de Business en Leiderschap Practitioner NLP. Bij deze Master gaat het om hoe je in de zakelijke omgeving mensen begeleidt in hun ontwikkelingstraject dmv coaching en persoonlijke impact.

Duur : 12 dagen          Prijs : €3.750,-

Teamontwikkeling

Wil je ontdekken hoe Teamontwikkeling van JBBX een bijdrage kan leveren aan jullie impact en resultaat, neem dan contact op.

Duur : langere tijd          Prijs : N.O.T.K.