Chantal Goossens

Chantal Goossens
Chantal Goossens

Team Facilitator / Trainer / Coach

Chantal Goossens: “In mijn visie heeft ieder mens een uniek talent – en daarnaast is het gewoon oefenen in blijmoedig tekortschieten.”

 

Waar sta ik voor?

Verbinding door zichtbaarheid Leiding geven aan jezelf en anderen vraagt om zichtbaarheid. Zodra je zichtbaar wordt, ga je meer geven, het vergroot je talent. Maar niemand is perfect. De angst om door de mand te vallen, maakt dat we onszelf niet op ware grootte presenteren. In mijn visie heeft ieder mens een uniek talent – en daarnaast is het gewoon oefenen in blijmoedig tekortschieten. Door mijzelf in te brengen en open op te stellen, inspireer ik anderen om moedig en daadkrachtig te zijn. Daarin ontstaat contact en dan kan er veel geleerd en ontdekt worden.

 

Professionele achtergrond

De afgelopen 15 jaar ontwikkelde ik een manier van werken waarbij ik meditatie, lichaamsgericht werk en de stem als ingang gebruik om mensen van hoofdelijk weten naar doorleefde kennis te bewegen. Wat voor sommige mensen zweverig lijkt, maak ik heel toepasbaar, juist ook in werksferen. Want zodra je ontspant in wie je bent, worden werk, presentaties en je persoonlijke ontwikkeling opeens leuk. Ik heb een opleiding gevolgd tot Mind&Body-coach, Stemwerktherapeut, Yogadocent en Stembevrijder. Naast mijn werk voor JBBX ben ik docent aan de Academie voor Stembevrijding en De School voor Presentatiecoaching. Ik geef trainingen in binnen- en buitenland en heb mijn praktijk in Den Haag.

 

Naast JBBX

Ik woon met mijn man en zoon op Scheveningen, waar ik dagelijks geniet van het strand en de zee. Verder is er in mijn leven veel muziek, zang, reizen en goede koffie.

 

Contact met Chantal Goossens

E: chantal@jbbx.nl
LinkedIn