Sandra Dijke - Jongepier

Sandra Dijke – Jongepier
Sandra Dijke-Jongepier

Team Facilitator / Trainer / Coach

Sandra Dijke – Jongepier: “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen alles al in zich heeft voor het behalen van zijn/ haar doelen.”

 

Waar sta ik voor

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen alles al in zich heeft voor het behalen van zijn/ haar doelen.  Door de verbinding aan te gaan, vertrouwen te geven en een spiegel te zijn worden al deze mooie hulpbronnen krachtig onthuld. Het faciliteren van dit proces vind ik het leukste wat er is. Hierbij daag ik mensen uit en gebruik ik voorbeelden uit mijn eigen ervaring waardoor de soms complexe materie van NLP praktisch toepasbaar gemaakt wordt.

 

Professionele achtergrond

Ik ben werkzaam geweest bij grote bedrijven in Nederland (KPN, Carglass) waar ik verschillende rollen in de marketing heb vervuld. Na een traject om young potentials te coachen in 2010 is mijn vuur voor training en coaching aangegaan. Sindsdien kan ik mijn ervaring uit het bedrijfsleven mooi combineren met de coachings- en trainersopleidingen die ik heb gedaan.

 

Naast JBBX

Met mijn 3 mannen (1 grote; 2 kleine) woon ik in Utrecht. In mijn vrije tijd vind je mij veel op een zeilboot in Zeeland, op een yogamat, bij de open haard of in de keuken.

 

Contact met Sandra Dijke – Jongepier

E: sandra@jbbx.nl
LinkedIn