Lena Brockhuis

Lena Brockhuis
Lena Brockhuis

Coach

Lena Brockhuis: “Ik help je met de verbinding van hoofd en hart.”

 

Waar sta ik voor

Het is mijn grote passie om verbinding met mensen te maken, ze echt te leren kennen en het hoofd met hart te verbinden. In coaching ga ik met je op zoek naar wat je raakt en verkennen we ook waar het schuurt en waar je het graag anders wilt zien; je passie en je verlangen.

 

Professionele achtergrond

Ik heb 20 jaar gewerkt met een enorme drive bij een grote internationale organisatie in verschillende rollen, van Project Assistant tot Key Accountmanager. Vol in verbinding blijven met mezelf heb ik soms als een uitdaging ervaren. Ook heb ik gezien hoe je in een complexe omgeving door verbinding juist wél veel voor elkaar krijgt.

Vanaf mijn 30e volgde ik opleidingen om mezelf verder te ontwikkelen als mens en professional, waaronder NLP (Practitioner en Master), Systemisch werk en TA, rouw- en rouwverwerking en de opleiding Professioneel Coachen. Ik zie het leven als de grootste en meest uitdagende leerschool. Zo heeft de Rol van mijn leven: het moederschap en stiefmoederschap, me onder meer mildheid gebracht, waar ik zeer dankbaar voor ben.
Het leven brengt soms minder fijne situaties, maar kunnen voelen dat ik zelf de power heb om mijn reactie erop te kiezen, heeft mijn leven zeer verrijkt: in werk maar zeker ook privé. Ik ben coach geworden vanuit het verlangen om anderen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Keuzevrijheid kunnen voelen, vanuit de connectie van hoofd-hart, dat gun ik iedereen!

 

Naast JBBX

Ik woon in Den Haag vlakbij zee met mijn man Jan Bart (eigenaar van JBBX) en onze 3 jongens. Ik ben dol op onze kids en vind het geweldig om ze te zien ontwikkelen. Ik hou van zwemmen in zee, hardlopen, yoga en beeldhouwen. Ik hou ontzettend van wandelen met vriendinnen en van reizen met ons gezin naar de bergen en andere avonturen.

 

Contact met Lena Brockhuis

E: lena@jbbx.nl
LinkedIn