Marjolein Zeelenberg

Marjolein Zeelenberg
Marjolein Zeelenberg

Gastvrouw

Marjolein Zeelenberg:

:Voor mij gaat het erom echt contact te maken vanuit openheid met al onze mooie en minder mooie kanten zodat we helemaal onszelf mogen zijn.

 

Waar sta ik voor

Als gastvrouw bij JBBX vind ik het fijn om een bijdrage te leveren aan het creëren van een warme en gastvrije sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich welkom voelt.

Ik houd van het afwisselende werk en het verlenen van hand- en spandiensten om te zorgen dat alles op de achtergrond goed verloopt. Ook geniet ik van het contact met deelnemers, collega’s en het werken in teamverband.

Ik word er blij van als mensen zich openstellen en hun persoonlijk verhaal met mij delen.

Professionele achtergrond

Op professioneel gebied heb ik de afgelopen jaren veel uiteenlopende banen gehad. Naast banen in de administratieve sector en de naschoolse opvang heb ik al meer dan 15 jaar een eigen holistische praktijk. Wat mij voldoening geeft is om mensen te begeleiden op hun pad naar gezondheid en welzijn. Ik geloof dat als je lichaam en geest in balans zijn, je beter in staat bent om het leven ten volle te omarmen en je potentieel te benutten.

Deze combinatie geeft mij de mogelijkheid om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken. Hierdoor kan ik op verschillende manieren mijn passie en talenten inzetten en dat vind ik echt geweldig. Het is een constant proces van groei en ontwikkeling, zowel voor mijzelf als voor de mensen met wie ik werk.

Naast JBBX

Ik woon samen met mijn man in Voorburg. We hebben een samengesteld gezin met 5 volwassen kinderen die al uitgevlogen zijn. Wandelen, lezen en tuinieren zijn heerlijke manieren voor mij om tot rust te komen en energie op te doen. Ook houd ik van dansen en gekke dingen doen.

 

Contact met Marjolein Zeelenberg

E: marjolein@jbbx.nl
Linked