Zo kies je de NLP-trainer die bij je past

Zo kies je de NLP-trainer die bij je past

NLP, of Neuro Linguïnstisch Programmeren is een enorm krachtige methodiek om je doelen te bepalen en bereiken, zowel persoonlijk als op de werkvloer. Daarvoor is het wel nodig om de diepte in te gaan en met de juiste professionals, kan dat. Maar hoe vind je de trainer en begeleiding die bij jou past?

Stap 1: Doe goed onderzoek. Je hoeft niet de eerste de beste trainer te kiezen.

Stap 2: Kies een trainer of trainingsbureau die al meerdere jaren ervaring heeft. Al doende leert met en trainers dus ook.

Sta 3: Ga voor de klik. NLP is een training die best wat van je vraagt op emotioneel en persoonlijk gebied. Het is belangrijk dat je je veilig voelt bij je trainer en de groep waar je de training mee doet. Ga gerust eerst een persoonlijk gesprek aan of kies een introductietraining om te kijken of de trainer  en het trainingsbureau bij je past.

Stap 4: Ga voor een trainer of trainingsbureau dat heel het spectrum van NLP-trainingen aanbiedt. Zodoende kun je de Practitioner opvolgen met de Master Practitioner en wellicht ook nog aan NLP gelieerde specifieke trainingen als Vrouwelijk Leiderschap en Mannelijk Leiderschap of Politieke invloed en professionele communicatie.

Stap 5: Kies bij een incompany training voor een trainingsbureau waar meerdere trainers bij aangesloten zijn. Zo weet je zeker dat je training altijd doorgaat en haal je het meeste uit je tijd en voortgang van het proces.

Jan Bart Brockhuis heeft 15 ervaring als trainer en coach. Zijn trainingsbureau JBBX bestaat inmiddels 12,5 jaar en biedt in samenwerking met andere topprofessionals in het coachingsveld meer dan 15 verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Kantoorcoördinator JBBX