Welke training past het beste bij mij?

Welke training past het beste bij mij?

welke-training

Je hebt interesse in een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar welke training kies je dan? Hieronder een lijst van beschikbare trainingen, van praktisch tot spiritueel, goed voor op je CV tot gericht op het bereiken van je volle potentieel.

NLP Opleidingen

NLP Workshop Leiderschap, Visie en Communicatie

Deze driedaagse training is voor iedereen die het belangrijk vindt de tijd te nemen voor een check-up. Wil je jezelf beter leren kennen en daarmee meer uit werk en persoonlijk leven halen en een aantal eigen ontwikkelstappen maken? Dan is deze training een goede optie.

Meer over de NLP LVC training>>

NLP Business en Leiderschap Practitioner

Deze 12-daagse intensieve training is gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. De opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Wil je weten wat jij persoonlijk uit deze opleiding zou kunnen halen? Bel of mail gerust voor een afspraak!

Meer over de NLP Practitioner training>>

NLP Business en Leiderschap Master Practitioner

Deze 12-daagse training is een verdieping op de NLP Practitioner opleiding. Je gaat de mogelijkheden met NLP verbreden, verdiepen, uitbreiden en daadwerkelijk integreren en ook je coachvaardigheden verder vormgeven. Dus managers, teamleiders, zelfstandigen en medewerkers: iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep, is welkom.

Meer over de NLP Master Practitioner>>

 

Leiderschapstrainingen

Vrouwelijk Leiderschap

Deze 3-daagse workshop is alleen toegankelijk voor vrouwen die in een professionele omgeving werken. Wil je die recht doen aan je eigen unieke kracht en vanuit vrouwelijk en persoonlijk leiderschap je werk doen? Dan is dan is dit iets voor jou. We werken met methodieken als Dialoog, Communicatietechnieken (o.a. uit de NLP), Systemisch Werken, Meditatie, Enquiries, Intervisie, Zelfreflectie en Expressie.

Meer over de training Vrouwelijk Leiderschap >>

Mannelijk Leiderschap en Kracht

In deze 3-daagse training staat verantwoordelijkheid nemen voor jouw (werk)leven centraal. Neem plek in, vergroot je stevigheid, pak de energie die hoort bij een man. In de dagelijkse werkomgeving wordt er van alles verwacht en hoe houd je de focus en zorg je -in verbinding met anderen- dat je vol in je kracht blijft? De training Mannelijk Leiderschap en Kracht brengt je weer terug in contact met alle aspecten van mannelijke energie en hoe je die toepast in de moderne werkomgeving.

Meer over de training Mannelijk Leiderschap>>

Leiderschapsreis PRIORAT

Een heel bijzondere 5-daagse reis voor mannen. In deze reis staat verbinding met jezelf centraal. Dit doen we in de Priorat, een bergachtig gebied in Catalonië met olijfbomen, wijnbouw en prachtige wandelroutes. Gedurende de dag werken we met oefeningen en opdrachten die gaan over jouw thema’s.

We kiezen bewust voor een groep bestaande uit enkel mannen. Wij hebben gemerkt dat het opbouwen van mannenenergie helpt bij daadkracht om een betere balans in jezelf te creëren. Met alleen mannen werkt dit beter, zo leert de ervaring. Interesse? Stuur een mail naar janbart@jbbx.nl of kijk op de site.

Meer over de Leiderschapsreis>>

Politieke invloed en professionele effectiviteit

Dit is een 4-daagse training waarmee je je effectiviteit, inzicht en invloed in organisaties vergroot. Professionals en managers kennen de uitdaging van hoe effectief te blijven in (grote) organisaties. Maar ook als ondernemer is het steeds weer een kunst om invloed uit te oefenen op de juiste plekken. Soms is het mogelijk om formele invloed te laten gelden. Veel vaker blijkt dat een mix van effectieve communicatie en informele invloed tot de gewenste resultaten leidt. In deze training ga je daarmee aan de slag.

Meer over de training Politieke Invloed en Professionele Effectiviteit>>

Persoonlijke kracht en zichtbaarheid

De verwachtingen uit de markt creëren hogere verwachtingen intern, terwijl er steeds efficiency operaties plaatsvinden. Het is belangrijk zichtbaar en hoorbaar te zijn met datgene wat je presteert en laat zien van jezelf. Deze driedaagse training is voor professionals en managers: iedereen die werkelijk in zijn volle kracht wil staan en beter zichtbaar wil zijn in de organisatie.

Meer over de training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid>>

 

Groei door als Coach of Trainer

Professioneel coachen

De 9-daagse training Professioneel Coachen Basis geeft je een stevig fundament om je te bekwamen als coach. We geven je uitleg over basismethodieken als Transsectionele Analyse, Systemisch Werken en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Vervolgens ga je uitgebreid met elkaar oefenen hoe je deze methodieken kunt gebruiken bij de begeleiding van collega’s, medewerkers en/of cliënten.

Meer over de training Professioneel Coachen>>

Professioneel Trainen met impact

In vijf maanden leer je alle kneepjes van het trainersvak. Je scherpt je trainingsvaardigheden aan en krijgt goed inzicht in je persoonlijke stijl en kracht als trainer. Inspirerend, gestructureerd en boeiend. De opleiding zit boordevol met technieken, vaardigheden en modellen die het verschil maken tussen een “gewone” training en een “uitmuntende” training! De JBBX trainersopleiding is voor iedereen die zijn trainersvaardigheden wil ontwikkelen en eerdere trainingen heeft gedaan in persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Meer over de training Professioneel Trainen met Impact>>

Faciliteren systemisch werken

Deze 12-daagse training is bedoeld voor mensen die in de professionele werkomgeving zich willen verdiepen in het systemische perspectief. We leren je wat de verschillende fases van een opstelling zijn, welke wetten, dynamieken en verstrikkingen er kunnen spelen en welke mogelijke oplossingen. Je gaat met name door veel te oefenen, leren zelf systemische vragen te stellen en opstellingen te begeleiden.

Enige kennis van het systemische gedachtegoed en ervaring met het doen van een opstelling is vereist, bijvoorbeeld een afgeronde 2-daagse workshop Systemisch Werk in Organisaties, Werken vanuit de Beste Plek of iets vergelijkbaars (in overleg te bepalen). Een telefonische intake is onderdeel van de training. Hierdoor kunnen we heel gericht aan de slag met jouw doelstelling voor deze training.

Meer over de training Faciliteren Systemisch Werken>>

Incompany en coaching

Incompany trainingen

JBBX biedt een tal van incompany trainingen. Heb je binnen jouw organisatie een specifieke behoefte, dan kunnen wij daarin voorzien.

We herkennen business-situaties en weten uit ervaring wat nodig is, wat wel en niet werkt. Daarbij kijken we voorbij de skills. We trainen niet alleen op zaken als effectief communiceren en leiderschap, maar evalueren ook de sturing erachter. Wat beweegt iemand, hoe stellen we hem of haar in staat het effectieve gedrag ook echt te integreren?

Meer informatie over Incompany trainingen>>

1-op-1 coaching

Het is altijd goed om even bewust ‘op het balkon’ van je werk en je leven te staan. Wat vond je ook al weer belangrijk? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Een coach kan helpen om helder te krijgen wat je nog niet weet. Waar ligt jouw blinde vlek? Wat is eigenlijk jouw doel? En wat zit jou in de weg?

In onze individuele coaching gaat het steeds weer over impact en persoonlijk leiderschap: welk verschil kun jij maken in iemands leven en werk?

Leren en coachen kan alleen in een sfeer van vertrouwen. En omdat ieder persoon zijn eigen ontwikkeltraject heeft, zoeken we altijd de coach die het beste bij jou past.

Meer informatie over persoonlijke coaching>>

Teamontwikkeling

Bij JBBX zijn we zeer ervaren in het begeleiden van teams waarin het even niet zo lekker loopt. Juist als de effectiviteit van de samenwerking te wensen over laat, is het goed om even de tijd te nemen en bewust te kijken naar wat er speelt. Even vertragen, om daarna weer snel te kunnen gaan.

Voor zo’n teamontwikkeling trekken wij graag een langere periode uit. Bijvoorbeeld een jaar, waarin het team een aantal keer off-site bijeenkomt, waardoor ook de voortgang van de ontwikkeling wordt besproken. Vragen? Je bent altijd welkom!

Meer informatie over Teamontwikkeling>>

Kantoorcoördinator JBBX