Amber Roelen

Amber Roelen

Trainer / Coach

Amber Roelen:

“Het is een cadeautje om via het trainersvak de wereld mooier te kleuren.
Ik heb een passie voor het gedrag van mensen, waarom doen ze de dingen die ze doen? Ik ben nieuwsgiering naar het verhaal achter elk persoon en wil graag het potentieel van mensen benutten zodat zij dat werk en leven kunnen creëren waar hun hart sneller van gaat kloppen.”

 

Waar sta ik voor

“Leiderschap begint bij jezelf”. Als je leidinggeeft aan jezelf, dan kom je terug bij wie je in wezen bent. Dan krijg je weer contact met je identiteit, je dromen en verlangens. Je neemt verantwoordelijkheid voor en je vindt de moed om jouw persoonlijke weg te gaan. Zo kan je zowel privé als in je werk richting geven aan jezelf en aan anderen, je verbinden met de wereld om je heen, op een manier waar jij voor kiest. Vanuit mijn passie voor het trainersvak, humor en enthousiasme motiveer ik je om op een andere manier ‘liefdevol’ naar jezelf te kijken. Ik zorg voor een veilige setting waarbinnen bereidheid is om te groeien, te veranderen, om dat werk en dat leven te creëren waar je hart sneller van gaat kloppen. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal achter elk persoon en ik geloof in de innerlijke krachten en talenten van mensen.

 

Professionele achtergrond

Na 20 jaar als onderwijsprofessional, waarvan de laatste jaren als leidinggevende in het onderwijs, ben ik steeds meer geboeid geraakt in het trainen, coachen en in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Ik geloof dat elke manier van ontwikkeling je leven aanvult en rijker maakt. Vanuit deze passie en interesse heb ik diverse (NLP)opleidingen gevolgd en me als (team)trainer steeds verder ontwikkeld. Als professional in het mooie trainersvak raak ik nooit uitgeleerd. Mijn onderwijshart draag ik altijd bij me en zet ik samen met mijn leidinggevende ervaring graag in tijdens trainingen. Ik krijg er energie van als ik zie dat mensen door bewustwording, zelfinzicht en ontwikkeling in beweging zie komen.

 

Naast JBBX

Samen met mijn man en twee prachtige dochters woon ik in het mooie ‘s-Hertogenbosch.
Ik geniet van de fijne momenten met mijn gezin en van heerlijke ‘bourgondische’ avonden met familie en vrienden. Ik ben dol op lezen, tennissen/paddelen, skiën, (Indisch) koken en op de golfbaan kom je mij in mijn vrije tijd ook nog wel eens tegen.

 

Contact met Amber Roelen

E: amber@jbbx.nl
LinkedIn