Remco Holstege

Remco Holstege
Remco Holstege

Team Facilitator / Trainer / Coach

Remco Holstege: “Ik geloof dat de mens uit vele delen bestaat, delen waar we trots op zijn en die we graag willen laten zien en delen die we liever niet laten zien. En als we echt alle delen laten zien dan worden we een heel mens, alle delen doen ertoe.”

 

Waar sta ik voor

Ik hou van training geven op de laag van identiteit. Wie ben jij echt? Ik ben een begeleider die jou helpt om je eigen hulpbronnen weer te vinden. De antwoorden zitten in je en mijn taak is het om jou weer in beweging te krijgen. Oud cursisten omschrijven mij als een krachtige en kwetsbare trainer.
Ik vind het mooi en inspirerend om met mensen de polariteit van het leven te lopen. Het leven is soms prachtig en soms lastig en van beide kanten kan je weer leren. Daar help ik graag bij. In mijn trainingen zullen de lach en de traan zich afwisselen, ook daar weer in de polariteiten.

 

Professionele achtergrond

Nadat ik afstudeerde als psycho-motorisch therapeut ben ik gaan werken in de revalidatie. In die tijd kwam ik in contact met NLP en systemisch werken, dat is inmiddels alweer ruim 20 jaar geleden. Ik heb trainingen gegeven in alle lagen van de bevolking. En mijn hart ligt bij de kwetsbare jongeren waar ik mee mocht werken in het speciaal onderwijs. Het mooie is, iedereen heeft een kwetsbare jong deel in zich. Mensen weer in contact brengen met dat deel en er vol laten zijn, geeft energie en levenskracht.

 

Naast JBBX

Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van mijn kinderen, van de bossen en van sport. Je zult me ook vaak tegenkomen in een groot stadion om een potje voetbal te kijken.

 

Contact met Remco Holstege

E: remco@jbbx.nl
LinkedIn