Eveline van der Horst

Eveline van der Horst
Eveline van der Horst

Team Facilitator / Trainer / Coach

Eveline van der Horst: “Het is inspirerend en bijzonder om mensen te ondersteunen bij het vinden van hun kern, hun eigenheid.” 

 

Waar sta ik voor

Ik geloof dat in elk mens, team en organisatie alle mogelijkheden besloten liggen om succesvol en gelukkig te zijn. En dat creativiteit, humor en inventiviteit, het anders doen dan anders, essentieel zijn om die mogelijkheden te (her)ontdekken en te gebruiken. Het is inspirerend en bijzonder om mensen te ondersteunen bij het vinden van hun kern, hun eigenheid. Vanuit de verbinding met jezelf de verbinding met de ander aangaan. Daar is vaak een flinke dosis mildheid, liefde en moed voor nodig. Wat is echt belangrijk voor jou en wie wil jij zijn? Met mijn enthousiasme en energie creëer ik een omgeving waarin individuen, leiders, teams en organisaties kunnen reflecteren, stretchen, leren en groeien (ver) voorbij hun comfort zone. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen in beweging brengt en help ze daarbij graag met vinden van het antwoord op ‘hoe dan’?

 

Professionele achtergrond

Ik kom oorspronkelijk uit de zorg. Daar heb ik geleerd dat ieder mens een enorme kracht bezit. Die kracht is soms even niet voelbaar. Al bijna 10 jaar ondersteun ik als trainer mensen om weer in contact te komen met de eigen kern, zodat er weer beweging komt of juist stil kan worden gestaan bij wat er echt toe doet.

 

Naast JBBX

Ik woon met mijn vriend, mijn drie kinderen en zijn twee kinderen in Rosmalen. We hebben een rijk, sprankelend gezin vol diversiteit en liefde. Daarnaast doe ik aan hardlopen samen met mijn vriend voor KiKa (Stichting Kinderkankervrij). Verder hou ik enorm van dansen, koken en tijd doorbrengen met lieve goede vrienden.

 

Contact met Eveline van der Horst

E: eveline@jbbx.nl
LinkedIn