Heike Huidekoper

Heike Huidekoper
Heike Huidekoper

Team Facilitator / Trainer / Coach

Heike Huidekoper: “Ik begeleid je in het krijgen van meer inzicht in en bewustzijn over je patronen, waardoor je een keuze krijgt en je je vrijer kunt bewegen. “

 

Waar sta ik voor

Vrijheid om de juiste beweging te maken. Het lef om vóór te gaan en beslissingen te nemen die het hogere doel dienen.

 

Professionele achtergrond

Ooit ging ik economie met als richting Accountancy studeren, omdat ik iets wilde doen met cijfers (nu snap ik dat dat mijn hoofd was). Ik heb diverse commerciële functies gehad bij verschillende corporates, waaronder ook bij Microsoft en daar was ik onderdeel van een management development traject. Dat programma heeft mij de basis gegeven in het ervaren hoeveel energie ik krijg van werken met persoonlijke ontwikkeling. Het duurde daarna nog een aantal jaren voordat ik de sprong waagde: Leiderschap, persoonlijk leiderschap. Nadat ik deze stap durfde te zetten, schoolde ik mij om en leerde ik te voelen, waarna ik het kon vertalen naar mijn hoofd en zo ook anderen kan bereiken. Mijn hoofd en lijf communiceren nu en doen het samen. In 2015 ben ik voor mijzelf begonnen en sindsdien geef ik coachopleidingen, leiderschapstrajecten met teams en individuen en werk ik een-op-een. Technieken die ik veel gebruik zijn: Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Provocatief Coachen en NLP.

 

Naast JBBX

Ik woon in Haarlem met mijn lieve en eigenwijze teckel Gin. Zij zorgt er ook voor dat ik veel aan wandelen toekom en geeft mij veel energie.
Naast mijn werk houd ik erg van reizen, van verschillende culturen en ook van de mooie natuur. Skiën is een enorme passie van mij, heerlijk in de sneeuw naar beneden gaan en dan het liefst op buckels. Ook houd ik erg van wandelen, op de wadden, in de duinen en in andere mooie gebieden in Nederland. En zodra de zon in Nederland schijnt, ga ik altijd even in de zon zitten omdat ik daar ook zo van geniet.

 

Contact met Heike Huidekoper

E: heike@jbbx.nl
LinkedIn