Annelous de Vin

Annelous de Vin
Annelous de Vin

Team Facilitator / Trainer / Coach

Annelous de Vin: “Ik steun individuen en organisaties graag bij het vinden van hun potentie.”

 

Waar sta ik voor

Ik begeleid transformatietrajecten, ik werk met teams die vastgelopen zijn, geef (maatwerk)trainingen en persoonlijke coaching. Mijn aanpak is open, direct en integer. Mijn klanten noemen mijn interventies confronterend, authentiek en liefdevol.

Ik steun individuen en organisaties graag bij het vinden van hun potentie. Als je weet wie of wat je bent en waarom je doet wat je doet, dan spreek je jouw werkelijke passie aan. Het gaat daarbij niet alleen om het (h)erkennen van het eigen talent, maar juist ook om het leren omgaan met die talenten, waardoor ze zichtbaar worden en concreet tot bloei komen. Daar ligt mijn kracht.

 

Professionele achtergrond

In mijn werk als trainer en coach combineer ik mijn ervaring als manager in het bedrijfsleven met gedegen kennis van menselijk gedrag en persoonlijke groei, opgedaan tijdens opleidingen en, niet minder belangrijk, in mijn eigen leven.

 

Naast JBBX

Sinds 2001 ben ik discipel van His Holiness Shri Shri 1008 Sjoham Baba (Babaji). De onvoorwaardelijke liefde en de lessen die ik dagelijks van Babaji ontvang, geven mij een wijsheid die mij met grote dankbaarheid vervult. Deze energie en diepgang neem ik mee in mijn werk.

 

Contact met Annelous de Vin

E: annelous@jbbx.nl
LinkedIn