Dawn Henderson

Dawn Henderson
Dawn Henderson

Team Facilitator / Trainer / Coach

Dawn Henderson: “Ik werk graag vanuit persoonlijke verbinding en met het oog op resultaat.”

 

Waar sta ik voor

Als coach en trainer werk ik op het gebied van professionele ontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. Leidend daarbij is altijd het (door)ontwikkelen van talent en het stimuleren van waardegedreven (persoonlijk)leiderschap.

De twee pijlers in mijn werk zijn persoonlijke verbinding en zakelijk resultaat. Humor, warmte en ademruimte gaan hand in hand met samen meters maken, nieuwe doelen stellen en die behalen.

 

Professionele achtergrond

Voordat ik in 2009 ondernemer werd, was ik werkzaam voor verschillende maatschappelijke organisaties, waaronder Bureau Jeugdzorg, en als mediator voor de Rechtbank Den Haag. In die tijd heb ik veel trainingen gegeven aan jongeren, aan ouders en aan professionals op scholen, in wijken en bij de politie. Een uitdagende en mooie periode, waarin ik vaak met beperkte middelen een optimaal resultaat probeerde te behalen. Ik bemiddelde tussen twee straatbendes in de Schilderswijk en trainde professionals uit de raad van bestuur van een grote bank En ik heb mensen uit het bedrijfsleven begeleid bij loopbaankeuzes. In alle gevallen deed ik dat vanuit persoonlijke verbinding en met het oog op resultaat.

 

Naast JBBX

Ik ben getrouwd met Johannes en samen met onze kinderen wonen we in het mooie Leiden. Ik houd van yoga, dansen en backpacken, maar het meest houd ik van avonden met dierbare vrienden. Lekker eten, een goed glas wijn en samen genieten van de goede dingen van het leven.

 

Contact met Dawn Henderson

E: dawn@jbbx.nl
LinkedIn