JBBX Boekentips – juli 2020

JBBX Boekentips – juli 2020

JBBX BoekentipsDrie briljante boeken over leiderschap en ontwikkeling

De moed van imperfectie – Brené Brown: Als je een andere kijk wil op perfectie is dit echt een must read. Brené Brown is een succesvolle wetenschapper. Ze schrijft in al haar kwetsbaarheid hoe je met moed, compassie en verbondenheid je perfectie kan omarmen als kracht.

Je ongekende vermogens – Anthony Robbins: Je ongekende vermogens is een klassieker, geschreven in 1986 en na al die jaren en vele herdrukken nog steeds een heel helder, inspirerend en krachtig NLP boek. Hij behandelt vrijwel alle basis NLP structuren in dit boek op een zeer heldere, verhalende, praktische en ook toepasbare manier. Het zet je absoluut aan het denken. Dit boek is voor heel veel mensen het startpunt geweest om zich verder te bekwamen in de NLP methodiek.
Ingrid Smit vindt dat dit eerste boek van Anthony Robbins natuurlijk niet mag ontbreken in de boekenkast van een NLP’er.

The big five for life – John Strelecky: Het maakt niet uit wie je bent of aan hoeveel mensen je leiding gegeven hebt, dit boek zal voor altijd de wijze waarop je over leiderschap denkt veranderen – niet alleen de wijze waarop je op je werk of thuis leiding geeft, maar zelfs de wijze waarop je jezelf leidt.
Mariska Rouwendal: Makkelijk leesbaar en inspirerend “vakantieboek” over persoonlijk leiderschap. Met als belangrijkste les: succesvol leidinggeven, al is het alleen maar aan jezelf, kan alleen door heel dicht bij jezelf te blijven.

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach