Training uitgelicht: de NLP STRAND EDITIE

Training uitgelicht: de NLP STRAND EDITIE

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap, bereik sneller je doelen en verbeter je communicatievaardigheden en zichtbaarheid met de NLP Business & Leiderschap Practitioner op het strand van Den Haag.

 

NLP Practitioner strand editieVoor de strandeditie gaan we naar onze locatie Kookaburrabeach op het strand van Den Haag. Maak heerlijke wandelingen tijdens de opleiding en geniet van de zomer en het strand na een volle dag training. Een heerlijke plek voor bezinning en verdieping, je bent er echt even helemaal uit! In de buurt van de locatie kan je gratis parkeren en deze locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: even de duinen over en je komt in een oase van natuur, ruimte en rust. Kortom: een heerlijke plek voor jouw 12-daagse NLP Practitioner opleiding.

 

>> Ik wil een plek reserveren

 

Communicatie en persoonlijk leiderschap: de kracht van verbinden

De NLP Practitioner opleiding biedt jou diepgaand inzicht in menselijke communicatie. Eigenlijk ontdek je hoe jij ‘werkt’. Het maakt je bewust van je handelen en je patronen, vóórdat je het doet. Dat laatste is belangrijk. In plaats van dat dingen je overkomen, biedt NLP je de mogelijkheid zélf de regie te nemen over je communicatie. En daarmee over jouw leven. Zo bereik je wat je wél wilt.

 

Vergroot je impact op je omgeving

De NLP Practitioner opleiding is een intensieve en krachtige opleiding gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. De nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden. Er is veel interactie en oefening, waarbij eigen ervaringen en praktijkcases worden meegenomen.

 

Wat levert deze training je op?

• Inzicht in je eigen leiderschap, potentieel, doelen en hoe je daar gaat komen: je Persoonlijke Visie.
• Sterkere prioriteiten stellen, (her)vinden van de motivatie om daar consequent naar te handelen, meer doelen daadwerkelijk behalen.
• Coachingsvaardigheden voor collega’s en medewerkers.
• ‘Presence’: bewustzijn van je lijf in contact met anderen, stevigheid, uitstraling.
• Flow kunnen creëren bij jezelf en in communicatie met anderen.
• Echte verbindingen aangaan met doelen, collega’s of klanten.
• Doelgericht en authentiek handelen, in lijn met wat je echt wilt. Concreet.
• Heel veel energie

 

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die zichzelf en anderen meer mogelijkheden wil bieden. Managers, teamleiders, zelfstandigen en medewerkers: iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep. Wil je weten wat jij persoonlijk uit deze opleiding zou kunnen halen? Bel 070 326 3200 of mail gerust voor een afspraak!

 

NLP Strand-editie - Kookaburra BeachSchijf je nu in voor de speciale NLP strand Editie

De data:
• Blok 1: 3 – 5 juni
• Blok 2: 1 – 3 juli
• Blok 3: 26 – 28 augustus
• Blok 4: 23 – 25 september

 

Investering & praktische informatie

De investering voor dit traject bedraagt € 3.990,- ex btw, inclusief vegetarische lunches, koffie, thee en werkmateriaal. Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: check de prijs op je leerportaal. Voor ZZP’ers (excl. btw) en particulieren (incl. btw) bedraagt de investering € 3.300,-.

 

Inschrijven? 

Wil je graag deelnemen aan deze training, maar weet je nog niet zeker of je alle dagen vrij kan maken, en/of er wel budget is? Reserveer hier alvast je plek, het verplicht je tot niks: 

>> Ik wil een plek reserveren

Of heb je nog een vraag? Laat dan hier je gegevens achter,  dan neemt Nicolette of Roland zo spoedig mogelijk contact met je op.

>> Ik heb een vraag.

 

Meer informatie over de opleiding?   

Meer informatie over deze opleiding kan je vinden op de algemene pagina van de 12-daagse NLP Business & Leiderschap Practitioner opleiding.