Training uitgelicht: de NLP STRAND EDITIE

Training uitgelicht: de NLP STRAND EDITIE

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap, bereik sneller je doelen en verbeter je communicatievaardigheden en zichtbaarheid! Met de NLP Business & Leiderschap Practitioner op het strand van Den Haag

 

NLP Practitioner strand editieVoor de strand editie gaan we naar onze locatie Kookaburrabeach op het strand van Den Haag. Maak heerlijke wandelingen tijdens de training en geniet van de zomer na een volle dag training. Een heerlijke plek voor bezinning en verdieping, je bent er echt even helemaal uit! In de buurt van de locatie kan je gratis parkeren en deze is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Even de duinen over en je komt in een oase van natuur, ruimte en rust. Een heerlijke plek voor jouw 12 daagse NLP opleiding!

 

Communicatie en Leiderschap: de kracht van verbinden

Zou jij effectiever willen zijn in je communicatie en in wat je bereikt? Ben je op zoek naar het bereiken van meer impact? Vraag je je ook weleens af hoe het komt dat de ene persoon wel succesvol is en de ander niet? Zou je willen werken aan jouw eigen unieke leiderschapskwaliteiten?

 

Vergroot je impact op je omgeving

De Business en Leiderschap Practitioner is een intensieve en krachtige opleiding gericht op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijke context. De opleiding is een volledige NLP Practitioner opleiding, waarbij de nadruk ligt op alles wat je tegenkomt in organisaties. Communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie zijn de kernwoorden. Er is veel interactie en oefening, waarbij eigen ervaringen en praktijkcases worden meegenomen.

 

Wat levert deze training je op?

• Inzicht in je eigen leiderschap, potentieel, doelen en hoe je daar gaat komen: je Persoonlijke Visie.
• Sterkere prioriteiten stellen, (her-)vinden van de motivatie om daar consequent naar te handelen, meer doelen daadwerkelijk behalen.
• Coachingsvaardigheden voor collega’s en medewerkers.
• ‘Presence’: bewustzijn van je lijf in contact met anderen, stevigheid, uitstraling.
• Flow kunnen creëren bij jezelf en in communicatie met anderen.
• Echte verbindingen aangaan met doelen, collega’s of klanten.
• Doelgericht en authentiek handelen, in lijn met wat je echt wilt. Concreet.
• Heel veel energie

 

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die zichzelf en anderen meer mogelijkheden wil bieden. Managers, teamleiders, zelfstandigen en medewerkers: iedereen die op zakelijk en persoonlijk gebied wil groeien in een gelijkgestemde groep. Wil je weten wat jij persoonlijk uit deze opleiding zou kunnen halen? Bel 070 326 3200 of mail gerust voor een afspraak!

 

NLP Strand-editie - Kookaburra BeachSchijf je nu in voor de speciale NLP strand Editie!

De data:
• Blok 1: 13 – 15 juni
• Blok 2: 11 – 13 juli
• Blok 3: 29 – 31 augustus
• Blok 4: 3 – 5 oktober

 

 

Investering & praktische informatie

De investering voor dit traject bedraagt € 3750,- ex BTW, inclusief vegetarische lunches, koffie, thee, werkmateriaal. Voor sommige klanten van JBBX gelden kortingspercentages: informeer gerust bij ons voor welke prijs je kunt deelnemen. Voor particulieren en zelfstandigen nu met 21% korting!

>> Klik hier voor inschrijvingen en contact.
Meer informatie over deze opleiding kan je vinden op de algemene pagina van de Business & Leiderschap Practitioner.