Online coaching werkt!

Online coaching werkt!

Online coachingTja, het is even wennen, allebei achter een scherm. Maar onze ervaringen met online coaching zijn tot nu toe verrassend positief. De gesprekken behouden hun diepgang, het contact is warm.

Bijzondere tijden
Deze tijd is voor veel mensen stressvol en onzeker. We weten niet hoe lang de huidige maatregelen nog van kracht zullen zijn en hoe het verder zal verlopen. Je bent veel thuis, met of zonder een gezin, en dat vraagt veel aanpassingsvermogen en flexibiliteit.

Tijd voor reflectie
En dit is ook een tijd van reflectie. Als gevolg van de situatie word je meer op jezelf teruggeworpen. Wat vind ik belangrijk en handel ik daar naar? Stel dat ik mijn baan verlies, wat dan? Waar ben ik goed in? Ben ik nog op koers? Juist in deze tijd kan het zijn dat deze vragen je meer dan ooit bezighouden.

Waarom wachten?
Een coach kan je nu helpen om de antwoorden op deze vragen voor jezelf helder te krijgen. Om meer inzicht in jezelf te verkrijgen. En door middel van online coaching, hoef je daarmee niet te wachten tot de zomer of zelfs erna. Onze klanten zijn zeer positief over online coaching.

Online coaching werkt
Heb je interesse in een online coaching traject? Of wil je gewoon een keer sparren, stoom afblazen of reflecteren? Neem dan contact met ons op. Samen verkennen we je vraag en bepalen we hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach