JBBX Boekentips – april 2020

JBBX Boekentips – april 2020

JBBX Boekentips

Onze boeken top 5 van dit moment

Focus AAN/UIT – Mark Tigchelaar; Mark Tigchelaar, niet te verwarren met managementgoeroe Ben Tichelaar, is een neuropsycholoog. Hij heeft onderzoek gedaan hoe we onze concentratielekken kunnen dichten. Dit boek geeft je praktische handvatten om meer uit het leven te halen en gefocust te blijven. Ook in deze tijd.

De meeste mensen deugen – Rutger Bregman; een dikke pil maar fascinerend boek. In dit boek beschrijft Rutger Bregman de geschiedenis van de mens, maar dan vanuit een positief daglicht. Je komt veel te weten over de grondhouding en voorkeuren van mensen, ofwel hoe zij hun wereldbeeld creëren en daarnaar handelen. Leuk om met de NLP bril op dit te lezen!

Filosofie voor een weergaloos leven – Lammert Kamphuis; in dit boek laat Lammert Kamphuis zien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is dan we denken. Dezen bundel biedt troost, geeft rust, verrijkt vriendschappen en leidt tot meer plezier in je werk.

De kracht van het nu – Eckart Tolle; hèt spirituele boek van de jaren negentig. Het biedt praktische handvatten om in het nu te leven. Want alles gebeurt in het nu, en dus is ook alles in het nu te vinden. Niet om snel uit te lezen, maar wel om rustig tot je te nemen.

De Emotie Encyclopedie – Vera Helleman; “Emoties geven feedback op hoe onze binnenwereld omgaat met de buitenwereld.” Vera Helleman beschrijft maar liefst 350(!) emoties. Emoties leiden ons, helpen ons herstellen of stappen te zetten. En geven informatie over wat ons ware zelf aangeeft nodig te hebben. Ook als App te downloaden.
>>Lees hier meer over deze JBBX boekentip

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach