Boeken over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling – boekentips december 2021

Boeken over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling – boekentips december 2021

Onze boekentips van december 2021, met drie briljante boeken over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling die je volgens ons gelezen moet hebben.

 

Boeken over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling - boekentips december 2021

 

Vonken van verlangen – Wiebe Veenbaas:In dit boek laat grootmeester van de Taal, Wibe Veenbaas, je vele facetten van systemisch werk zien. Het is prachtig van vorm, met pakkende verhalen die je laten wegdromen naar je eigen familiesysteem. Toen ik het las, had ik heel vaak de vraag: ‘hoe zit dit bij mij?’. En een verhalenverteller is de schrijver. Echt een klassieker. En daarbij is hij ook grootmeester van Systemisch Werk : niet alleen leerde hij van zijn leermeesters, maar voegde toon, taal en stijl toe aan het werken met familiesystemen. Een must voor iedereen die meer wil weten over systemisch werk.

 

Geloof niet alles wat je denkt – Björn Natthiko Lindeblad: De boeddhistische monnik Björn Natthiko Lindeblad vertelt in dit boek over de belangrijkste lessen die hij in zijn leven heeft geleerd. Hij neemt je op nuchtere en humoristische wijze mee van het moment waarop hij zijn goede baan in het bedrijfsleven besluit op te zeggen, via zijn verblijf in verschillende boeddhistische kloosters, naar zijn terugkeer in de Zweden.

 

mBraining – Grant Soosalu & Marvin Oka: een ‘must’ voor iedereen die een gelukkiger en wijzer leven wil creëren. Leer hoe je je 3 intelligenties (hoofd, hart en buik) optimaler in kunt zetten en kunt uitlijnen voor meer geluk, zingeving en een wijzer leven.

 

Meer interessante boeken over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, hier vind je ook onze boekentips van voor december 2021.

Kantoorcoördinator JBBX