Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid: maakt je innerlijke kracht zichtbaar

Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid: maakt je innerlijke kracht zichtbaar

We spraken Yvonne over haar ervaring met de 3-daagse training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid. Yvonne is getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen en werkzaam in de IT.

 

Yvonne over de training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid

Wat is de reden dat jij voor de training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid hebt gekozen?

Als ik terugkijk op mijn levenspad, dan zie ik dat ik op sommige momenten geen enkele moeite heb met zichtbaarheid en op andere momenten juist weer wel. Als ik bijvoorbeeld een podium moest pakken, had ik een innerlijk stemmetje waar ik mee te dealen had en daar wilde ik van af.

 

Welk aspect van de training vond je het meest waardevol?

Dat je niet alleen stilstaat bij de dingen die je doet, maar juist ook hoe je ze doet. In de training maak je daarvoor echt even tijd en ruimte waardoor vergroting van je bewustzijn ontstaat. Door veel te oefenen heb ik mooie stappen kunnen maken.
Het was voor mij ook belangrijk te leren om meer vanuit zachtheid naar de emotie te kijken.

 

Wat heeft deze training je gebracht?

Waar ik erg trots op ben, is dat ik nu kan ervaren dat het oké is om zichtbaar te zijn met mijn kwetsbaarheid. Ik moet zeggen dat de training me ook weer heeft aangezet om anderen meer te gaan helpen, wellicht kan ik een meer coachende rol op me gaan nemen.

 

Welke verschillen merk je bij jezelf voor en na de training?

Dat innerlijke stemmetje is veel milder geworden. Ik ben rustiger geworden en ik ervaar meer balans.

 

Waarom zou je anderen aanraden de training PKZ te gaan doen?

De training is voor iedereen die meer zichtbaar wil zijn en meer in zijn of haar kracht wil staan, waarbij zichtbaarheid voor iedereen weer anders is. Voor mij was dat voor een groep durven staan waarbij het oké is om je kwetsbaarheid te durven laten zien. Dit is voor mij Persoonlijke Kracht.

 

Waar gaat het bij PKZ om?

Het gaat echt om de combinatie persoonlijke kracht en zichtbaarheid. En niet alleen zichtbaarheid, maar ook hoorbaarheid: dat je letterlijk beter van je kan laten horen.
Dat ik ook meer zachtheid heb gevonden door de training kon ik enorm waarderen.

 


Yvonne heeft de training Persoonlijke Kracht en Zichtbaarheid gevolgd bij JBBX en past de inzichten nog dagelijks toe in haar werk. Wil je meer weten over deze training? >> Hier lees je meer.

Of neem contact met ons op zodat we samen met jou kunnen kijken wat deze training voor jou kan betekenen.