Professioneel Trainen met Impact, jouw volgende stap?

Professioneel Trainen met Impact, jouw volgende stap?

Durf jij het aan? Om een volgende stap te maken in jouw ontwikkeling als trainer, manager, spreker of facilitator. In onze opleiding Professioneel Trainen met Impact dagen we jou uit dat te doen.

Misschien verzorg jij wel eens workshops of trainingen, of begeleid je team-sessies, doe je town-halls. Of misschien word jij regelmatig gevraagd om sprankelende presentaties of (sales) pitches te houden?

Het zou kunnen dat je een natuurtalent bent en telkens precies de juiste snaar weet te raken bij je toehoorders. Er zijn veel natuurtalenten en autodidacten op dit gebied. Maar stel dat dat jij je afvraagt hoe jij nog meer resultaat zou kunnen krijgen met je presentaties? Of hoe jij deelnemers op een andere laag kan raken en motiveren? Of op welke manieren je jouw boodschap nog levendiger en aansprekender kunt overbrengen. Of hoe je helemaal ontspannen en met veel plezier voor een groep kan staan. Hoe je weerstand in een groep juist kan gebruiken in plaats van uit de weg gaan? Dan is onze opleiding Professioneel Trainen met Impact iets voor jou!

Want hoe bewust ben jij je eigenlijk al van hoe jij jezelf inzet om maximale impact op je toehoorders, je collega’s of je deelnemers te hebben?

De opleiding

Tijdens deze zes maanden (10 trainingsdagen) durende opleiding leer je, naast de kneepjes van het vak en de vaardigheden die je verder helpen, ook hoe je jezelf als instrument in kunt zetten. Je ontdekt daarbij waar jouw persoonlijke kwaliteiten, kracht en valkuilen liggen en hoe je daarmee een volgende stap kunt zetten. Je ontwikkelt meer flexibiliteit, bewustzijn, communicatieve vaardigheden en werkt samen met je mede-cursisten en de trainers aan je eigen ontwikkeling en aan die van jou (toekomstige) toehoorders of cursisten.

Are you ready?

Deze training gaat echt een verschil maken.  Dus weet waar je aan begint J. Want, jouw trainen op een dieper niveau zal impact hebben! Deze training gaat namelijk vooral over jou. Je wordt uitgedaagd en op scherp gezet om nieuwe en andere manieren van werken en trainen te ontwikkelen.


Nieuwsgierig naar onze opleiding Professioneel Trainen met Impact? Klik dan hier voor meer informatie.
Of wil je sparren met één van de trainers om te bespreken of deze opleiding het beste bij je ontwikkelingsvraagstuk past? Laat dan hier je gegevens achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Eigenaar / Team Facilitator / Trainer / Coach